Day 27

February 

Februar, ja februar har været noglet helt særlige og super hurtigt, månedet er snart forbi. Så jeg tænkte på at lave en slags oversigt over højdepunkt, lavpunt, og ting jeg elsket i febuar som jeg stadig vild med. Fordi det har godt nok været en underlige måned.

Februar WIN WIN WINS 

My Birthday Dinner 

Min ynglings del i februar, var min fødselsdag middag med mine veninder. Jeg har en tvilling, og vi holder som regel et lille ting, til vores fødselsdag, og det hjælper at vi har fælles veninder. I år mødte med min tvilling og J, før middag til lidt bubble tea. ELSKER Bubble tea, så det var også skønt, og så mødtes vi og snakket sammen, også tog vi op og spise i Rossopomordor på strøget. Det var så hyggeligt, og fik mig til at tænke at det skal gøres mere. Det var 3 veninder og en tvillingsøster. Sener tog 4 af os videre i byen, for at drikke lidt og hygge. Men det bedste ved aften var middagen, hvor vi bare sad og snakket og hygget. Så dejligt. Selvom jeg har fødselsdag i januar, så tænkt vi at i starten af måned har folk altid penge, og det var en god beslutning.

Win Win Win 

Jeg bestod min reexame. Det var bare så skønt, og det betød så meget. Har bare arbejdet så hårdt for det, og forberedt mig så grundig og var så nervøs. Jeg var allerede begyndt på det nye semester, så der var en masse pres på at den gang skulle jeg bare have det på plads. Da jeg fandt ud af jeg var bestået, blev jeg så glad, fordi jeg elsker mig uddannelse, og endelig har jeg fundet en uddannelse, som jeg følger er mig, og er bare så glad for jeg kan gå videre, og tag det næste skridt i uddannelsen. SO great.

Februar Fails

Jeg har haft en svært uge i februar, hvor jeg endelig blev nød til at stop op og lytte til mig selv. det hele gik meget stærkt, også kunne jeg lige pludselig mærke, at jeg havde brug for en pause, en lang pause. Så det holdt jeg, en pause for mig selv, og for at giv min hjerne tid til slappe af, så jeg sener hen kan giv mig selv 110%. Det var underlig i starten, fordi jeg er så vant til at køre så hårdt med alt, at det var underlige at tage en pause og forkuser på mig selv. Det var underlig ikke at lave noget og det føltes forkert, men det var også der hvor det gik op for mig, hvor travl jeg har haft, nå at slappe af og lytte til min krop og mig selv, føles forkert. Det har været så vigtig for mig at kunne nå det hele, og jeg glemte lidt mig selv, så det er det jeg er på vej hen imod igen. At lytte til mig selv engang imellem og holde pause, og måske skabe nye rutiner.

Februar Overview 

I alt har det været en skønt måned, fik nye møbler, hang ud med mine veninder. Var i biffen og ud og spise med dem, så var der også en masse telefonssnak med pigerne, hvor man samler op. Var også til en smilet begivenhed, og fik overskredet mine grænser og prøvet noget nyt i livet. Det var fantastik, selv med fails, fordi min fails var en win for mig, fordi jeg kunne have presset mig selv så hårdt at jeg slet ikke opdaget tegnet og det hele kun være endte med at jeg havde brug for mere end en pause. Så for mig var det skønt at lærer at jeg er vokset, og jeg greb fat i tingene før det blev alt for seriøs og det var for sent. Det var en win situation. Så jeg er slutte af med at sige, tak for en dejlige måned :)

#Nouw30daychallenge

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer