Change my life

Så jeg så den her youtube video. Den rørt bare noget inden i mig. Da jeg så den, opdaget jeg at det var præcis det jeg var igang med, at lave små ændringer i mit liv for at ændre mit liv helt. Det er et behov jeg har haft i lang tid, at ændre noget, så det hele kan føles lidt rigtige igen, som om jeg går i den rigtige retning.

Back at it againg

Jeg har det som om, at jeg har trykket på restart knap, som jeg endnu igen, står i en situation hvor jeg skal starte helt forfra, og jeg på et eller andet stadium har mistet en del af mig selv på vejen, uden at være klar over det. Derfor vil jeg gerne være sikkert på at, hvor jeg på vej hen, er præcis hvor jeg gerne vil være. Det er jeg ikke sikkert på lige nu. Lige nu er tingene lidt sat til siden. Jeg har den her trang og følelse at det er på tid at jeg finder ud af hvor jeg hører til, fordi jeg bliver ældre og ældre og det virker som alle andre omkring mig, er ude og jage deres drømmeliv og her sidder jeg tilbage og igang med at tage en uddannelse, fordi jeg er selv er skræmt over at skulle gå efter drømmejobbet og drømmelivet.

Jeg har været igang med at tage en uddannelse, fordi jeg følte at folk skyndte lidt på mig, som om at nu skulle jeg bare gøre et eller andet, så jeg sprang på det første og tænkte jeg kunne gøre det. Jeg elsker den uddannelse, den har givet mig ro og tillid til mig selv, og tiltro på at jeg kan meget mere end jeg selv tror jeg kan, den har givet mig muligheder for at udfordre andre ting som jeg var usikkert på.


At være ærlige 

Grunden til jeg deler det med jer, er fordi video som sagt, jeg startet allerede i januar og meldt mig ud af min uddannelse, og det var skræmmende, men det var et skridt som jeg følte at jeg blev nød til at tage for at bevæge mig fremad, og find ud af hvad problemet var. Da jeg så video her forleden, indså jeg at det hun gjorde var præcis det jeg var igang med at gøre. Derfor tænkte jeg at jeg vil dele den rejse med jer.

The changes 

Jeg vil prøve at lave måned challenge hver måned, men putte nye elementer hver måned.

Blog

Mit første challenge, er at starte med blogge 1 gange om ugen. Jeg kan godt lide at blogge, og har altid nydt det, og vil gerne bruge lidt mere tid på det, som hobby, så det ser jeg frem til.

Bøger

Jeg vil gerne læse minimal 1 time om dagen. Jeg har valgt at sige 1 time minimal, fordi jeg har lagt mærk til at jeg bruger en masse tid på social media, internet, facebook, youtube, se tv serie og film, og selvom det er underholdne, så giver det ikke så meget, det kan godt føles som om jeg bare spilder tiden, og ikke har et endelige mål, og bare har noget kørende fordi jeg ikke ved hvad jeg ellers skal foretage mig, derfor har jeg sat læsning som en mål, så jeg kan bruge mere tid på at læse og skrue ned for den tid jeg bruger på Tv serie, youtube, og film.

Kreativitet

Jeg vil gerne være kreative 1 time om dagen. Det vil sige, tegne, redigere, male, bullet journal eller andet. Det er mål, som skal forhåbeligt give mig mere talent, lige nu er jeg ikke stolt af min talent i tegne og være kreative, og det bliver jo kun bedre hvis man træner det hver dag, så det er en personlige mål, som jeg glæder mig til at se fremskridt i.

En ny start 

Det er de challenge jeg har tænkt mig at sætte fokus på i denne måned, jeg har lidt flere challenge, som jeg prøver privat, måske nå jeg får mod, kan jeg dele det med jer. Men hvad med jer? Har i en challenge, eller vaner som i gerne vil skabe? Så kan i gøre det til challenge i den her måned? Jeg kan nemlige godt selv mærke at jeg er nået grænsen, hvor jeg skal kaste mig ud i tingene, i stedet for at overanalyser tingene, og det er vigtige for mig at gøre tingene, istedet for at tale om det og overanalyser det, så glæder mig til at dele det med jer.

Bye Queens/kings

Synes godt om

Kommentarer

fashandtalks
fashandtalks,
Ej hvor er det mærkeligt at vi har så mange følser til fælles! Jeg har også set hendes videoer og finder hende utrolig inspirende. forskellen dog på dig og mig er at du gør noget ved det, hvor jeg er lidt længe om at komme igang og hive mig selv op. Mega fed blog du har her og jeg glæder mig så meget til at følge med ❤️
nouw.com/fashandtalks
Niyokuri
Niyokuri,
Ja, det var også det jeg tænkte, da jeg så dit indlæg. Tusind tak for de søde ord ❤️
nouw.com/niyokuri