Ændre dit liv, sæt et mål

Hej derude

Jeg håber at i har haft en fantastik jul, sammen med venner, familie eller bare for dig selv. Det kan være at du måske har haft brug for en stille og rolige jul til at tænke over tingene og det er også bare super hyggeligt, engang imellem at bruge tid på en selv.

Jeg har været hjemme sammen med familie og så havde vi en af mine søsters veninde og hendes barn hjemme til juleaften. Det var en stille rolige juleaften, med dejlige mad og gaver og en masse skønne mennesker. Så Godt jul og snart godt nytår, nu rykker vi tætter på det nye år.

"Take care of your body, it's the only place you have to live"      - Jim Rohn 

Nu er jeg studerende, så jeg bruger generelt "julenferie" til forberede mig til eksamen og catch up med mine venner.

Men mest af alt, bruger jeg tiden mellem juleaften og nytårs, til at reflektere over det år som gik. Hvad gik godt? Hvad gik dårlige? Hvad ville jeg ændre hvis jeg kunne? Hvad fortryder jeg? Har jeg noget, som jeg ville ønske jeg havde gjort i år, som jeg ikke nået, eller havde tid til? Hvilke mål fik jeg opnået osv.

Jeg bruger tiden til at reflektere over det år som gik, og de mål som jeg satte mig i 2016.

Hvilke mål fik jeg opfyldt i år? 

Mål som jeg ikke fik opfyldt i år? og hvorfor? 

Hvad fortryder jeg at jeg ikke gjorde i år? 

Ting som jeg vil ændre i det nye år? 

Healt & Mindfullness 

I år, efter at have reflektere på tingene, er jeg kommet frem til at jeg gerne vil være sundere i det nye år. Det ved jeg godt at der er mange som laver det mål og ikke opfylder det hver år. Grund til jeg har valgt sundhed og mindfullness som fokus point i det nye år, er fordi der er nogle ting som jeg ved at hvis jeg bare ændre små vaner af gangen, og holder mig til det, så vil min krop også bare være evigt taknemlige. Det er små område i mit liv, som kan have stor impact på resten af mit liv, så hvorfor ikke gå igang nu? Hvorfor vent? Her er de område jeg vil sæt forkus på.

Fitness

Mad

Mindfullness

Jeg er ikke gået i detajlerne endnu, fordi jeg stadig igang med at reflektere over mine mål. Men når jeg er sikkert på hvilke område i hele mit liv, så sætter jeg mig ned og laver en planlægning, så tingene ikke er så overskuelige og besværlige, men så det bliver en del af daglige dagen og ikke virker umulige at opnå.

Når det var alt for denne omgang, hvad med jer derude? har i allerede sat jer et mål, og hvis ja, hvilke mål? Farvel herfra og godt nytår :)

Bye Queens/kings

  • 13 visninger

Synes godt om

Kommentarer