7 Grund til Audiobook er en god ide.

Listen 

Hej derude. I starten af året, fik jeg muligheden for at dele mofibo med en veninde. Hun var meget venlige og gav mig tilbydet, mens jeg kigget lidt skeptics på hende og tænkte "hvorfor ikke?", selvom jeg aldrig har prøvet det før, og endelig har synes det var lidt underlige, (hvad gør man så med ens hænder?) Men der gik et par uger, og jeg fandt en bog, og gik i gang med det, og jeg elsker det nu. Selvom jeg godt kan lide at læse en bog, så kan jeg også nyde audiobog engang imellem, og det er blevet en del af min hverdag rutine.

7. grund til Audiobog er god ide. 

1.CLEANING 

Man kan gør rent, mens man lærer eller fordyber sig i en anden verden. Vask op, red sengen, fold tøj og vask tøj. Det er en mulighed for at multitaske, nå flere ting på en gang. Arbejde smart.

2. Treat youself 

Du kan også ordne neglelak, eller hår og make up, ansigt maske osv. DO YOU GUUUURL!. Jeg ordner som regel min neglelak, eller ansigtmaske.😊

3. Hobby 

Du kan arbejde med din DIY hobby. Male, tegne eller strikke, klister osv. Alt kreativ, du har lyst, kan du gør imens. Jeg øver mig i at tegne elle male, så jeg kan blive bedre til det. Men som regel noget, hvor man skal tænke for meget over det man laver, fordi du hører jo en historie eller andet, så det skal ikke blive for forvirrende.

4.Mad 

Jeg sætter audiobog på, når jeg laver mad, ikke altid, men nogle gange og det er blevet til mere og mere audiobog, fordi det kræver ikke at jeg holder øje med noget, og jeg går ikke glip af noget. Det hele foregå i mit hoved, så det er meget let og simple, desuden får jeg så meget ud af det.

5. Overalt 

I mofibo, kan du download bogen du høre, så du kan høre den offline, hvilke gør det muligt at tage den med dig overalt. Jeg har app på min mobil. og fordi jeg har min mobil med overalt, kan jeg høre det overalt. Jeg hører det som regel på vej til uddannelse, eller på vej hjem, eller hvis jeg venter på bussen. 👍

6. Flere valgmulighed

Du invester i flere muligheder. På et fast beløb om måned, har du mulighed for alle de bøger du kan høre og læse om måned, og du kan skifte som du har lyst, så du er ikke tvunget til at kun høre en bog, hvis du bliver færdig med den i løbet af et par dage, så kan du bare starte på en ny næste dag eller samme dag😉, hvis du finder ud af de ikke har den bog du søger, kan du altid kontakt dem, og spørger om de vil sæt det ind, ved at netflix har den mulighed, så det kunne være 😊. Det gør det hele letter for dig, fordi hvis du ikke kan lide bogen, så kan du bare skifte til en ny.

7. Ingen vægt 

Hvis det er på din mobil, ipad, så vejer det ikke noget. En bog kan godt bliv tung, hvis du også skal transport skolebøger, eller indkøbsposer og bærbar osv. Men fordi at det hele ligger på app, så vejer det ikke noget og det er en stor fordel, hvis du ikke særlige stor som mig, så er det rart at det er bare et klik væk.

8. Træne

Du kan også bruge det mens du tæner. Nogle gange når man lytter til historier eller andre ting, så tager stemme en helt væk, og man glemmer ens omverden, så det kan være så motiverende, at have noget som tager dit forkus væk for at løbe eller andet.

Try it

Men synes helt klart at du skal prøve det, hvis du tænker, "jeg har aldrig tid til at læse", så er det her en måde at bruge tiden på smart måde. Jeg håber i fik noget ud af det her indlæg og vi ses 😊

Bye Queens/kings

  • 15 visninger

Synes godt om

Kommentarer