3 kind of happiness

I min jagt på lykke, har jeg fundet 3 forskelle måde jeg definer lykken. Det er meget simple for mig, jeg har valgt at sige, at de ting jeg gør endten skal bringe lykke til

  • Krop
  • Hjerne
  • Sjæl

I det her indlæg vil jeg gerne forklare jer hvad jeg mener med det.

The Body 

Når det gælder lykken med kroppen, så mener jeg at man er lykkelig i sin krop. Det vil sige ingen smerter, fysisk. Man er tilpasse i sin egen krop hele tiden. Når det er sagt, så ved jeg også, at det er ikke noget man bare er, det kan til tider kræve hårdt arbejde for en, for at blive tilpass i ens krop.

Ting som kan gør en ulykkelige i ens krop, kan være fysisk smerter, som rygsmerter, knæsmerter, bensmerter, andre smerter i kroppen, men det kan også være ting som ikke bringer en smerter, men som gør at man føler sig ulykkelig i ens krop, som acne, ens hår er ødelagt, dårlige hud, osv.

Det er ikke let at være 100% tilfreds i sin krop, og det siger jeg, fordi jeg aldrig selv har prøvet det, men jeg mener at der er ting som man kan gøre for at komme tætter på lykke når det gælder ens krop.

Ting man kan gøre for at gøre ens krop mere lykkelig.

  • Spis sunder
  • Træne

Jeg få det til at lyde så simple, og det er det også, men det er ikke let. Det er hårdt arbejde, men det betaler sig også rigtige meget. Jeg har lagt mærk til, at ved at være mere bevist om hvad jeg spiser og træne et par gange om ugen, så er jeg mere lykkelig i min krop. Min smerter er falder dramatisk, og jeg har mere energi til hverdagen, og så er jeg bare lidt mere lykkelig. I min søgen på lykke, er jeg mere tilfreds nu, end jeg var da jeg begyndte, men jeg er stadig ikke færdig med at ekspermitere med madvaner som jeg tilføjer, ting jeg vil prøve i forhold til træning, som jeg tror kan forbedre min krop.

The mind

Når det gælder hjerne, så mener jeg ting som udfordre en, det er ting som gør en glad på længer sigt. Det skal ikke udfordre dig hele tiden, men engang imellem, så er de ting som man arbejder lidt hårder for, de ting man lærere mest af, og får mest ud af. Jeg har lagt mærk til i mit eget liv, at når jeg ikke har noget som udfordre min hjerne, så keder mig jeg, og jeg bliver dybt ulykkelig. Hvis jeg ikke følger jeg kommer nogle veje, eller lærer noget, så kan tiden bare gå rigtige langsomt, og det føles som om jeg personlige ikke kommer nogle veje. Så det er vigtige for mig at finde noget der holder min hjerne kørende.

Hjerne kan også være at arbejde på angst, depression, at arbejde på mindfulness, og meditation, begrænsing som hjerne skaber. Men det kan for mig også være ting som blogging, lærer et nyt sprog, start på en hobby, blive bedre til et noget andet.

The soul 

Min sjæl. Ting som gør min sjæl glad. Det kan være alt fra venner, familie, oplevelser, negelak, koncert, music, noget favorit tea. Med sjælen, bliver tingene personlige, fordi vi kan på et eller andet level alle sammen blive enig om at holder man kroppen sund, bliver man lidt gladere, og hvis når man arbejder lidt hårdere for tingene og får brugt sin hjerne, så kan det også skabe en lykke inden i. Men med sjælene, så er det der hvor vi alle skilles ad. Det som gør min sjæl glad, gør ikke nødvendigvis dig glad, f.eks elsker jeg chai og tea, mens jeg ved at der nogle derude som elsker kaffe i stedet for, og der er ikke nogle fornuftige grund til det, men sådan er det er bare.

Det ens sjæl elsker, det er med til at skabe værdi i ens liv, og forme en. Sjælen er sådan en vigtige element som mange mennesker nogle gange glemmer, de glemmer at de heller vil have en lyserød kop, og køber en hvid en, fordi det er mere fornuftige, selvom den lyserød ville have skabt glæde i deres liv. Jeg prøver at blive bedre til at lytte til hvad der gør mig glad, og tilføjer flere af de ting i mit liv.

Balance 

For at holde mig selv mere lykkelig, er jeg begyndt at dele tingene op i de bokser. Det er grund opskrift til mig, nogle gange kan det være at jeg tilføjer andre bokser, for at få en god balance i mit liv, som Økonomi, men ellers plejer jeg at holde mig til de 3 bokse. Det vil sige, hvis noget gør min krop glad, så er det en go. Hvis noget gør min sjæl glad, så er det også nogle gange en go, selv hvis det ikke gør min krop glad, som en kage, eller vine med venner. Så længe jeg ved at det øjeblik betyder mere for min sjæl end min krop, så gør jeg det gerne.

Nogle gange kan jeg også vælge at arbejde på min hjerne, men så gør det ikke min krop, eller sjæl glad, men så ved jeg at på den længer sigt, så vil det gør mig gladere som person og hjælpe med at hæve mig til det næste level af min egen version.

Det er vigtige for mig at påpege at nogle gange dukker der andre behov som jeg skal tage stilling til, men ellers bruger jeg de 3 forskellige bokse til at finde ud af om noget er for mig, gør det min krop glad? Nej. Gør det min hjerne, glad? Nej. Gør det min sjæl glad? Nej. Jamen så gør jeg det simple hen ikke, medmindre der er en god grund til det. Det er vigtige for mig at prøve at skabe gode ting i mit liv, og stil mig selv spørgsmål engang imellem, jamen gør det her dig glad? Det her er min metode på at skabe mere lykke i mit liv.

Jeg ville bare dele en af min tilgang til livet, og måske inspirere jer, men jeg håber i fik noget ud af det.

Bye Queens/kings

  • 2018
  • 28 visninger

Synes godt om

Kommentarer