13 reason why

2017 best tv serie

Jeg har lige set 13 reason why og elsker den, elsker konceptet og det hele virker så tæt på. Så den faktisk igår, og fandt ud af den var baseret på en bog, så den vil jeg helt sikkert læse. Men jeg tænkte at jeg vil give en forklaring på hvorfor den er god, uden afslører det hele for jer. Men først en forklaring om hvad det er om. Det handler om en teenager som har begået selvmord, og før hun begik selvmord, optog hun sig selv på bånd, hvor hun fortæller 13 mennesker, hvorfor de er grunden til hun døde. Der er 13 bånd og de er alle samlet og de skal gives videre fra den ene person til den anden personen som er på listen, eller sker der nemlige noget. Det er hvad jeg kan forklare uden at afslør det hele.

Why it is good? 

Jeg synes en af de vigtige budskab i tv serien, er at det ikke så simple. Nogle gange føles det som om folk tænker på selvmord, som en måde at få opmærksomhed, at være dramatisk. Tv serien, viser præcis hvorfor det måske ikke er grunden til at folk begår selvmord. Den viser at der er så mange andre vigtige ting man gennemgår som teenager. Samtidig er man fyldt med hormoner som man måske ikke kan styre, og det hele virker så intense, at man tænker, det er sådan her jeg skal leve resten af mit, istedet for at tænke på hvad man kan skabe for sig selv i fremtiden. Men vigtigst af alt, viser den at teenager har problemer, nogle ganger underspiller folk teenager og børns liv, som om at virkelig problemer kun opstår efter man er fyldt 18 år. SÅ det var rart med en tv serie, der viser det omvendt, og hvor svært det kan være at snakke op om sine problemer og sætte ord på sit problemer.

Desuden var det helt så fantastik lavet. De fik mig til at tro på historien og fortælling, og de hev mig ind i deres verden. Jeg synes det var genialt tv serien. Jeg tror også at det er fordi de emner de rørt ved, var kæmpe stort. Jeg blev rørt og det var dejlig med en tv serie som gå i dybten med tingene, jeg græd et par gange under det. Budskabet med tv serien er pas på, med hvordan du behandler folk, det kan være at du er den eneste kontakt de får med hverdag og hvis den er negativ, så har du et ansvar.

Men jeg vil slutte af med at sige, at jeg synes at i skulle tjek den ud, og håber i har haft en god mandag. Vi ses næste gang :)

Bye Queens/kings

  • 19 visninger

Synes godt om

Kommentarer