Min och Johannas semester i Tylösand är nu tyvärr över för denna gången och ingen kunde vara ledsnare än jag. Nää, skämt åsido, men jag hade gärna stannat här lite till. Vi har haft en underbar vecka med mycket bra musik, god mat och dryck. Tredje året i rad som vi firar vår semester i Tylösand, men i år valde vi att slå på stort och boka rum på Hotel Tylösand, tidigare år har vi bott i antingen tält eller stuga på campingen.
Tanken var att vi skulle lämna Kristianstad vid 13.00 i söndags, för att hinna till incheckningen vid 15.00. Men eftersom både jag och Johanna är stora tidsoptimister så sket det sig med den planen. Vi lämnade Kristianstad 13.30 och checkade in på hotellet vid 15.45. Så det var upp med grejerna på rummet och ner till after beachen direkt där SNSB spelade. Nu var det ju för de vi åkt hit så att missa after beachen fanns ju inte ens på kartan. Måndagen bjöd på mulet väder och regnskurar så vi passade på att ge spaet ett besök, ingår det i priset så måste man ju prova ;-) Barbados spelade på after beachen och på kvällen stod club monday på schemat. Dock var det sjukt mycket folk och man kunde knappt röra sig så vi gick upp till restaurang Tylöhus där Barbados spelade istället och tog en drink i baren :-)) Haha, tantvarning eller.? Tisdagen bjöd däremot på 25 grader och strålande sol så det blev några timmar på stranden innan det var dags för after beach med SNSB igen. Jag lyckades naturligtvis bränna mig. Sjukt härlig kväll så vi tog en picknick i sanddynerna. Onsdagen tog vi en promenad innan vi gick tillbaka för ännu en dag på spaet. Dagen bjöd också på after beach med SNSB och konsert med Miriam Bryant och Hoffmaestro. Idag hände inte mycket mer än spaet för min del (stranden för Johannas) och Falkenberg och Vallarna ikväll. Nu ligger jag i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon åker vi hem, men innan dess kör vi en timme åt fel håll för några timmar i Ullared ;-)
Tack Johanna för en underbar vecka och tack SNSB för tre kanonbra after beacher :-) Nu har vi åkt till er två år i rad så nu tycker jag allt att ni får komma till oss istället ;-)
Nedan kommen en bildbomb från vår vecka här i underbara Tylösand :-)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments