Någon fyller år idag, vem kan det vara? Jo Frida fyller år idag hipp hipp hurra!
Yes, jag fyller år idag, hela 23 år till och med ;-) Dagen började redan halv sju för min del av att mobilen plingade till av första gratulationen på facebook, kanske inte det roligaste när man är ledig, men oj vad skönt det var att veta att man inte behövde gå upp till skolan utan jag kunde ligga kvar under täcket och dra mig hur länge jag ville :-)
Dagen har varit helt underbar som avslutades med att familjen bjöd mig på restaurang och en biljett till R.E.A i Kristianstad arena som grädden på moset :-) Skrev ju om att jag hade mina aningar om vad mina föräldrar köpt till mig, det visade sig att jag hade helt rätt! Började väll mer eller mindre misstänka att vi skulle gå på R.E.A redan för två månader sen när mamma sa att hon hade fixat födelsedagspresent till mig. R.E.A var någonting som jag verkligen ville gå på, jag kommer ihåg hur vi satt bänkade framför R.E.A framför tv.n när jag var liten. Så min glädje när jag fick biljetten i handen gick inte att ta miste på!
Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa och kramar med världens finaste hund i soffan. Imorgon åker jag tillbaka till lägenheten för födelsedagsfest med vännerna :-)
Blev ett kort inlägg idag och till avsluta med att säga ett stort tack för alla gratulationer jag fått idag :-)
Puss o kram skumbanan <>
/Frida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ooops, har gått några månader sedan förra inlägget. Jag är tydligen inte så bra på det här... Vad har då hänt sedan sist?
Jo, jag har flyttat hemifrån och bor numera i en underbar liten etta på Österäng i Kristianstad. Lägenheten är på 39 kvm med stor inglasad balkong på sjunde våningen. Än så längre trivs jag hur bra som helst, jag har nära till skolan och jag har nära till mina vänner - kan ju inte bli bättre. Och känner jag att jag har abstinens och vill hem är mamma och pappa endast ett samtal bort :)
 
I skolan går det bra, halva utbildningen har gått och nu har jag alltså bara två terminer kvar snart. Känns helt overkligt. Kan inte riktigt fatta att det gått två år sedan jag började på högskolan. Ni har säkert redan läst om hur jag hade det under musikkursen, nu  har jag beslutat mig för att hoppa av musiken och läsa någon annan kurs istället. Ska gå till studievägledaren så fort jag får tid och kolla upp exakt vilka möjligheter jag har. Nu sitter jag hemma i min lägenhet och håller på med det allra sista på en tenta som det är deadline på ikväll. Så antar att jag borde slita mig från bloggen och från facebook så jag hinner färdigt till ikväll.
 
Min sista vecka som 22-åring är också påbörjad, jag fyller nämligen 23 nu på fredag den 19 april. Födelsedagen firas med mamma, pappa och brorsan och jag är så jäkla nyfiken över vad mamma och pappa har planerat för mig. Jag har mina aningar så nu är det bara att hoppas att jag har rätt med :) Firar med mina vänner gör jag på lördag, vilket ska bli väldigt roligt. Känns som det var länge sedan jag träffade de nu så jag kan nog behöva en liten dos av mina vänner nu :P
 
Nej nu får jag väll vara lite duktig och återgå till skolarbetet. Ska se om jag inte kan lägga upp bilder på lägenheten sedan :)
 
Puss o kram skumbanan :)
/Frida

Likes

Comments