26 oktober och jag har inte uppdaterat bloggen sedan i somras, skärpning Frida!
Skolan går bra, det är hur kul som helst men ganska jobbigt. Jag läser ju som sagt musik denna terminen (eller halva terminen rättare sagt) vilket visade sig vara jobbigare och svårare än vad jag trodde. Vi ska lära oss kompa på gitarr och piano. Och jag har efter att inte ha kunnat ta ett enda ackord på gitarr blivit godkänd på den examinationen!!! Piano har jag inte heller spleat innan, men nu kan jag ta ackorden, blev dock inte godkänd på examinationen så nu är det bara övning som gäller :)
Kursen avslutas om två veckor och nästa kurs tar vid. Det betyder också att jag ska tillbaka till Röinge skola för VFU en sista gång. Kommer verkligen sakna den skolan, helt underbara barn och lärare, jag trivs som fisken i vattnet där.
 
Morgondagen spenderas i Kristiansta Arena för min del. Ska som sagt dans på En gala för livet som samlar in pengar till barncancerfonden och det ska bli så kul :) Kristianstadflickorna kommer bjuda på två dansen under kvällen, jag är med i en av de. Vilka danser vi ska köra kommer jag inte säga, ni får helt enkelt gå dit och kolla ;)
 
Kan ni inte komma och kolla imorgon så får ni en ny chans den 7 november när Kristianstadflickorna ska dansa under pausen under IFK Kristianstads match mot LUGI. Och eftersom LUGI är från Lund så kan det säkert bli mycket folk. Då kommer vi köra en helt ny dans som vi håller på att lära oss nu. Sjukt häftig kommer den bli och något helt annorlunda så det ska bli kul :) Den är jobbig, men väldigt rolig, jag hade sån träningsvärk igår så jag kunde knappt gå ner för trapporna på morgonen. Men det är härligt, då vet man att man har rört sig. Det ska kännas att man lever :)
 
På söndag ska jag träffa min fina Johanna och gå och kolla på Ted på bio :) Har inte träffat Johanna på länge nu så det känns som jag behöver en Johanna-dos nu ;) Ska bli så kul att träffa min bästa vän igen!
 
Jag har även precis fått lägenhet, en etta på 39 kvm med stor inglasad balkong på Österäng i Kristianstad så jag flyttar 1 december. Sjukt glad, men samtidigt sjukt nervös. Det är ju inte varje dag man flyttar hemifrån :)
 
Ska försöka bli bättre på det här med bloggandet i fortsättningen :)
 
Puss o kram /Frida
 
 
 
 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments