Fredag idag och dagen har bjudit på jobb 6:30-15:00.
Igår fyllde jag 22 år och dagen var helt underbar. Jag fick en hylla av mamma och pappa, väckarklocka av brorsan, stekjärn av mamma och pappa, stekspade av mamma och pappa och en Twilight - Breaking Dawn part 1 av mamma och pappa. Igår höll jag även i femmornar musiklektion vilket gick kanon. Jag känner verkligen att det är det jag vill jobba med. Jobba på fritids samtidigt som jag då får undervisa i musik - kan inte bli mycket bättre :)
Denna dagen kunde dock börjat bättre. Klockan ringer 04:45 och jag kände direkt hur ont i halsen och hur ont i huvudet jag hade. Hade egentligen bara viljat stanna hemma, men jag bet ihop och gick till jobbet. Låg väll mer eller mindre som en klubbad säl när jag kom hem. Hoppas jag mår bättre imorgon dock, för då blir det utgång för min del med mina fina vänner Fanny och Johanna för att fira min födelsedag. Med tanke på födelsedag förresten.. Är det illa när ens släkt inte kommer ihåg ens födelsedag? Antingen har de inte gratulerat mig alls eller så har de tagit helt fel på dag. Känns sådär måste jag säga. Är det tacken för att jag alltid gratulerar de på deras födelsedagar?
Aja, nu ser vi framåt. Jag skiter i det nu, även om jag är besviken på de.
Imogon blir det alltså utgång, oavsett hur jag mår, och det ska bli så kul!

Till sist vill jag tacka alla er som faktiskt gratulerade mig på min födelsedag. Ni är guld värda!

Puss o kram skumbanan

/Frida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Verkar som jag inte blir mycket bättre på det där med bloggandet.. Antar att jag måste få tummarna loss och skriva här lite.

12 april idag och det innebär att det är exakt en vecka tills jag fyller 22! Det innebär även att jag har varit 8 dagar på min VFU i Hässleholm på Röinge skola. Denna terminen ska vi vara på VFU i 20 dagar så jag är inte tillbaka i skolan förrän vecka 19 och väl tillbaka är det in i hetluften direkt då vi har många delprov som ska in och även att vi ska ner till Tomelilla och hålla i fritidshemmens dag. Hur är det på VFU:n då? Jag trivs så jäkla bra och varje dag är lika rolig. Mina små sexåringar är söta som socker och jag känner mig väldigt omtyckt av de. Jag är ju också inne i skolan lite då min handledare har musik med årskurs 4-6. Idag höll jag även i femmornas musiklektion och jag valde att köra Så ska det låta med de så de hade haft väldigt mycket teoretiskt den senaste tiden så detta blev en rolig paus för de. Lektionen gick hur bra som helst kände jag och jag fick bara positiv kritik från min handledare efter lektionen. 
Dagens datum innebär också att imorgon är det fredagen den 13 men min otur började redan idag. Nr jag sulle putsa mina glasögon imorse gick ena näsklämman av, så de sitter lite halvt på sniskan nu. Ringde Synsam under lunchen och bokade tid för att kolla synen på måndag. Dock sa mamma när jag kom hem att vi kunde gå in på Smarteyes på lördag och kolla bågar. Hittar jag några bågar jag gillar så är det ju bara bra. Sen kanske man har tur att de har tid till att kolla min syn då med. På så sätt blir det förhoppningsvis inte lika lång tid som jag behöver gå med söndriga glasögon.

Imorgon blir det jobb igen med bl.a. elevens val - drama med årskurs 2-6, eftermiddagen bjuder på fredagskul på fritids (vad nu det innebär).

Puss o kram skumbanan

/Frida

Likes

Comments