Måndag idag och ja har redovisat vårt fördjupningsarbete i religion och haft samhälleprov som inte alls gick bra.. Sen bar de av in till stan och in på &compani och skulle kolla tid till baluppsättningen, men hon va inte där.. Så han ja pratade me skulle ringa henne och be henne ringa mej och meddela tid under dagen, men hon har fortfarande inte ringt.. Sen åkte ja till mammas jobb och lekte me hennes barn och väntade på att hon skulle sluta..

När hon slutade vi två så åkte i till swedbank och skulle betala för mammas 6 vinglas och min balväska som vi vunnit på tradera, men va vi inte visste då va att de skulle kosta 100 :- att sätta in på ett Nordea konto.. Så vi betalade för väskan och sen fck vi åka in till stan och betala för mammas vinglas.. Sen stressade vi till tandläkaren, eftersom ja för nårra veckor sedan fick brev om att de väldight gärna ville träffa mej, så de va väll lika bra att åka dit så de fick kika på mina tänder.. Ja hae inga hål som ja gått och oroat mej för..

På vägen hem sen stannade vi till i Bjärlöv och hämtade min balklänning hos sömmerskan.. Klänningn sitter nu jättebra och ja har allting fixat till både studenten och balen, vilket e väldigt skönt..

Ikväll har ja, mamma och pappa varit ute och gått me världens sötaste hund.. Nixon älskar att va ute och gå, men inte mer än att springa i högt gräs på åkrarna här hemma.. Ni ska bara se honom så rolig han ser ut.. Man ser hans huvud hoppa upp och ner.. Man ser verkligen att han tycker de e hur roligt som helst..

Puss o kram skumbanan

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så va de då måndag igen och ja sitter och tråkar järnet i skolan..
Helgen spenderades me kuz som hundvakt till min fasters hund Rika - trevligt.. Rika e dock helt konstig.. Hon va livrädd för mej och kuz trots att hon träffats oss båda flera gånger tidigare.. Hon fick värsta spelet och började skälla så in i helvete när vi kollar på One Tree Hill.. Hon vågade inte ens komma i närheten av oss..
Fick fan lura på henne kopplet när va skulle ut och gå me henne igår.. Promenaden gick bra, hon va inte lika rädd då utan då kunde man ju faktiskt sätta sej på huk hos henne och klappa henne, men så får vi kom hem så va de tillbaks i gamla takter.. Då va hon lika rädd igen..
Natten av väldigt rolig.. Kuz pratade i sömme :) Haha, så roligt har ja nog inte haft på länge.. Tack för den Lollo..
 
Puss o kram skumbanan <3

Likes

Comments