Stan idag me mamma, pappa och brossan.. Va meningen att de skulle bli julklapp till kusinen, men eftersom ja inte hittade nånting till henne bestämde ja mej för att ge henne en hundralapp så hon kan köpa fler spel till sitt nintendo wii som hon fick igår i 18-årspresent.. Ja hade som sagt endast 253 spänn så ja fick verkligen hålla i pengarna.. När ja och pappa gick in på hemmakväll och skulle fixa brossans julklapp från mamma och pappa så såg ja naturligtvis one tree hill boxar.. Säsong fem har kommit ut, men eftersom ja inte hade säsong fyra så köpte ja inte säsong fem utan ja fick nöja mej me fyran.. Men den va billigare (269, säsong 5 kostade 439), men de va ju ändå inte ja som betalade utan pappa..
de dumma va att ja i bilen hade sagt att ja inte gillade att va skyldig folk pengar och så fort ja gick in på hemmakväll så tänkte javäll inte riktigt klart utan ja skulle bara ha one tree hill säsong fyra.. Ja frågade pappa, först sa han naturligtvis nej, men efter att ja klagat lite så gick han me på att köpa den.. Och ja sa till och me: ja vet att ja inte gillar att va skyldig nån pengar, men när de gäller one tree hill så gör de inget.. Då kan ja gå me på de..

Sen väl hemma blev de ganska mkt slapp fram till maten och sen stack ja till kusinen och spelade nintendo wii..
Blev även körning att ja körde hem från kusinen..
Nu e ja hemma och hade tänkt att gå och lägga mej snart..
Good night..

Me tanke på körning, min kusin kim har tagit körkort.. Ett stort grattis till honom..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skola idag från 08.30-11.15.. På engelska kollade vi på film - mkt bra för övrigt.. På kommunikationen spelade vi rollspel - gick bra.. Åt på skolan och stack sedan in till stan och kollade julklapp till pappa innan ja skulle köra..
Körde 13.20-14.00 - gick riktigt bra.. Har fått OK på moment 5 nu, vilket e: backning, vändning och parkering.. Så nästa gång kommer ja in på moment 8, vilket e inledande tätorts körning..
De började me att ja inte alls skulle köra för Daniel som ja hade bokat tid för utan ja skulle köra för Amer.. Började me att göra en 3-punktsvändling, vilket gick väldigt bra.. Gjorde sedan en saxvändning, även den gick väldigt bra..
Sedan började ja me fickparkering.. Amer hjälpte mej första gången och instruerade hur ja skulle göra och sedan gjorde ja de två gånger själv.. Sen hade ja ju klarat de så då började ja träna på att parkera i parkeringsficka på högersidan.. De va inte mkt att träna på dock.. Klarade de me de samma.. Sen va kölektionen nästan över så ja körde tillbaka till skolan..
Snacka om att ja e stolt nu: klarade fickparkering direkt.. De trodde ja att ja skulle få ta flera lektioner till..
Så nu får ja lära mamma att fickparkera.. Mamma har alltid varit dålig på att fickparkera och undviker gärna de.. Hon går hellre en kilometer än fickparkerar..

Ikväll bär de av till kusinen.. Hon fyller 18 den 19 december och hennes bröder har båda två fyllt år för inte allt för länge sen.. Så de blir till att fira de ikväll så tyvärr missar ja idol.. Robin måste gå vidare, han e verkligen värd de.. Han har verkligen utvecklats nått enormt under sin tid i idol och de e just de idol går ut på.. Varken Kevin elr Alice har utvecklats under idol-tiden (enligt min mening iaf) så ja tkr att Robin e självklar i finalen.. Av Kevin och Alice så tkr ja Kevin ska till finalen..

Likes

Comments

Sitter i skolan och väntar på att hallen och millan ska komma så vi kan börja me arbetet i mibas..
Slutade 11.25 igår - stack hem direkt och ringde praktikplatsen.. Hoppade även in i duschen innan mamma kom och hämtade mej och vi körde till Vinslöv för att ja skulle klippa mej.. Blev riktigt nöjd me klippningen och efteråt stack vi till Ateljé MB och beställde tid för utprovning av min balklänning som ja ska ha på studentbalen..
Övningskörde även på väg till Vinslöv - gick riktigt bra.. Innan har ja gjort sånna simpla misstag (t.ex. klumiga växlingar), men de gjorde ja inte igår så ja e riktigt glad..

Hallen och Millan har fortfarande inte kommit så ja får väll börja på arbetet själv..

Likes

Comments