Vi bloggar numera på: finest.se/nittioatta, gå dit!!! Puss

Likes

Comments

Är helt kär i Eytys!

Dessa blir helt klart nästa skoköp, vet dock inte vilken färg jag skulle vilja ha eftersom dem har så många fina (och lite annorlunda färger!). Skorna på bilden kan enkelt göra en enkel svart outfit lite mer speciell.

Likes

Comments

Ännu ett tips om ni ska till Palma!! Nikki beach var nog bland de roligaste på våran palma resa denna sommar enligt mig och det är nog inte så konstigt, eftersom de är fyllt av människor, musik, härlig stämning och maten var även över förväntan. På Nikki beach hyr man en solbädd under en dag och sedan kan man välja om man vill beställa mat och dricka dit, eller gå upp till restaurangen, där dem har ett stort utbud av olika rätter, allt från quesadillas till sushibåtar(en båt fylld med massa sushi som man kunde dela några personer på). Det finns både en pool och en strand som man kan svalka sig i när det blir för varmt! Puss

Likes

Comments

Som ni kanske förstått äter jag inte gluten och försöker hitta olika ersättningar mot just de tråkiga glutenfria sortimentet som finns i matbutiken.
Sitter just nu och äter på min fantastiska lunch, zucchinipasta med pesto.
Det är så lätt, går på Max 3 minuter och är så himla gott.

Steg 1: Gör pasta av en zucchini, skala långa strimlor med en osthyvel eller potatisskalare. Det behövs ganska mycket då det krymper rejält när man tillagar det.
Steg 2: antingen kan du koka det men jag gör det så enkelt så jag lägger strimlorna i en liten kastrull eller stekpanna med kokosolja och steker på så den blir varm och får lite färg.
KLART!!!
Till detta mixade jag basilika, olivolja, parmesanost, cashewnötter (hade inte pinjenötter hemma) och lite vitlök. Så enkelt och så gott, pesto är nog min absoluta favoritmat och har alltid varit.

Toppa med lite salt och ruccola, mums.
Tänk på att göra mycket bara då portionen blir sjukt liten annars.
Kram

Likes

Comments

Så många födelsedagar denna månad, idag går turen till min lillebror som inte är så himla liten längre. Han blir 16 idag, tiden går så snabbt!!! Vi har firat honom med paket och massa god mat, han önskade sushi men eftersom halva min familj äter specialmat så fick jag och Eliott dela på detta jättefat med sushi.
Såå gott och har brutal matkoma nu.
Ska försöka plugga lite Och lyssna på lite Storytell innan jag möter Agnes en sväng för att byta lite kläder. Hoppas jag kommer i säng tidigt idag också, börjar så tidigt imorn.
Klem<3

Likes

Comments

Här är lite bilder hur det ser ut i mitt rum hos pappa. Det är långt ifrån klart och rätt stökigt på bilderna. Har lite kvar att göra och byta ut men såhär ser det ut atm, min garderob är inte klar så därför får ni inga bilder där ifrån än, vill dessutom ha en större säng men det är rätt svårt att få in i rummet... Jaja något att fundera vidare på helt enkelt men här kommer en liten sneakpeak.

Likes

Comments

Cravear enormt efter detta ATM. Musslor med pommes och aioli på Vau de ville's mysiga uteservering på Norrmalmstorg.

Likes

Comments

Instagram@mollymalhotras