Mini cheesecake !

Tror de flesta som kikar in här kommer från Instagram då jag såå sällan uppdaterar här, har blivit bara ett ställe som jag sparar mina recept på då jag ofta glömmer vad jag använde sist.
Anyways dessa cheesecakes är gjorde på digestivebotten och färskostfyllning, använde mig av My kitchen stories recept som ni hittar här
Apelsin curden hittar ni här , till skillnad från de andra curden jag gjorde så innehöll detta recept tre hela ägg och blev lite osäker om jag skulle få en tjockare konsistens då receptet inte innehåller majsmjöl eller potatismjöl heller, så jag hade i nästan 2 tsk utöver det som stod i receptet.
Lime curden hittade jag här och så hallon curden är härifrån !

Så började med att lägga in bakplåtspappersremsor i formen, ville inte riskera att inte få ut cheesecaken sen så därför gjorde jag detta steg. Limmade fast pappersremsorna med hjälp av lite margarin eftersom det annars kommer bli svårt sen när jag her i digestiven och färskostblandningen.

Sen tryckte jag i digestiven blandad med smör och vaniljsocker, var lite knepigt att försöka fixa det med bara händer så använde mig av lock av en vattenflaska och kryddburk😝

Därefter fyllde jag formarna med cheesecakeblandningen och frös in dem

Därefter fyllde jag på med curd (som jag gjort dagen innan) och frös in dem lite till och så därefter tog jag ut dem bara😃

Klart! 😍

  • Gott

Gillar

Kommentarer

Fagerholm
Fagerholm,
men lagom gott det där såg ut då!😍
nouw.com/fagerholm