Började min lediga dag med morgonträning tillsammans med Linda, så skönt att få det avklarat. Jag har sen dess hunnit käka, duscha och städat min garderob. Så nu är den fin och fräsch igen, ett tag iallafall haha.. Nu ska jag slå mig ner i soffan och ta igen några avsnitt av empire och här ska jag sitta tills jag ska fixa mig inför ikväll då det väntas dejt med tjejerna. Vi ska ut och käka middag och sen gå på bio, ska bli så mysigt!!

pussar evelina

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här är mina fina produkter jag öppnat hittills från min Rituals kalender.
Handkräm,Shower gel,ett ljus och en scrub.

pussar evelina

Likes

Comments

Jag och Martin var borta heeela dagen igår, kändes som jag aldrig skulle komma hem.. Jag som älskar att bara vara hemma och mysa i soffan till en bra film(så som en söndag ska vara enligt mig) fick rå panik när klockan slog 18 och vi inte vart hemma på hela dagen. Fick tillslut tvingat hem Martin och väl hemma ställde han sig i köket och bakade lussekatter medan jag tände massa ljus,värmde glögg och gjorde det mysigt här hemma.

pussar evelina

Likes

Comments

pussar emelie

Likes

Comments

En mysig dag på strömma julmarknad med älskling!

pussar evelina

Likes

Comments

Första luckan i kalendern är öppnad, julpyntet är uppe,granen är klädd och jag är mer än nöjd, jag älskar julen. Mysigaste månaden på hela året.

Ikväll har vi haft besök av mamma,pappa&emelie. Vi har druckit glögg, haft mini julbord och myst till idol.

pussar evelina

Likes

Comments

Mina nya fina naglar gjord av goa Matilda!

Kvällsmat hemma hos Evelina från någon dag sedan.

pussar emelie

Likes

Comments

pussar emelie

Likes

Comments

Myskväll / Bakispizza

Julias goa hund 😍 / julshopping

Mys med lilleman / från en kväll tillsammans med tjejerna

pussar e&e

Likes

Comments

......FINASTE AMME❤️

När jag som vanligt kommer hem från jobbet går jag alltid ner till brevlådan (såklart) och hämtar post. Idag låg det något helt annat än massa reklamblad och räkningar, utan ett litet brev. Blev först väldigt fundersam och nyfiken och förstod inte alls vem som ens skickar brev till mig. Satte mig i sängen och rent ut sagt rev upp kuvertet och ur de ramlar de en massa små hjärtan och snöflingor. Tänkte med en gång att det är någon som driver med mig haha! Men tar upp och öppnar kortet och totalt börjar stor tjuta. Då har alltså Amélie (min och evelinas bästa kompis) skrivit ett sånt j*vla fint brev. Blev helt känslomässig! De här gjorde hela min dag! ❤️ Det är så så viktigt att man visar uppskattning till varandra. Det gäller inte bara pojk eller flickvän utan även till sina vänner också. Vänskap betyder så mycket för mig!! Även fast man inte alltid ses eller pratar varenda dag utan bara veta att man alltid har varandras rygg oavsett. Trots att hon bara kom in i våra liv för mindre än ett halv år sedan så har vi kommit varandra så nära och de känns som hon alltid hört ihop med oss. BÄSTA AMÉLIE❤️

pussar emelie

Likes

Comments