Tappar

Nu när jag varit sjuk exakt 14 dagar känns det av på bloggen. Har tappat och jag har inte orkat leta erbjudanden. Dom erbjudanden jag ser har jag sett försent och alla andra har redan bloggat om det, tycker det blir tjatigt så jag har då ej lagt in dom.

Beställde iallafall 100 kr på cd-on (gratis pga undersökningar) och gav till min man på alla hjärtans dag. Hade även beställt hem (med matleverans) geléhjärtan, har ej varit till en affär pga sjuk men med lite planering går det ju att fixa iallafall.

Idag och inatt har jag haft väldig huvudvärk,  blir värre när jag måste hosta. Ökat dosen Cocilana, äter pamol. Influensan blev väldigt långdragen men siktar på jobb måndag. 

Idag spenderas på soffan lyssnandes på Nora Roberts bok kidnapparen, hemsk men hittills bra. Försvinner huvudvärken tittar jag nog lite på Netflix senare, finns nog någon film.
Ikväll är det Wildkids som dottern och jag tycker är bra. Vi chromecastar och kan då pausa när vi vill, SVT play funkar utmärkt! Lite popcorn till Wildkids.

Gillar

Kommentarer

Mimmimyran
Mimmimyran,
Krya på dig ❤️ nouw.com/mimmimyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229