Inte lätt att hämta ut mobilkuponger!

Hej. Skickade som vanligt min man att hämta ut lite Gratis varor som jag fått via sms kuponger. Brukar inte vara några problem på citygross i Linköping.

Men.. Hon som skulle ta emot dom igår vägrade och tog upp sin plastpåse och visade att hon minsann behövde utskrivna kuponger eftersom hon sparade dom i just sin plastpåse!! Min man tjafsade med henne länge och gav sen upp och lämnade Gratis varorna i kassan.

SEN gick han till informationsdisken och dom sa att det visst gick.. Men han orkade inte hämta varorna igen och kom hem utan.

Vilken okunnighet det finns hos personalen när det gäller mobilkuponger egentligen.. Jag har flertalet ggr hämtat ut mobilkuponger på citygross såklart!! Väldigt irriterande!
Brukar ni ha problem med mobilkuponger?
Om personalen inte kan brukar dom ju be om hjälp.

Gillar

Kommentarer

Mimmimyran
Mimmimyran,
Hemköp i Örebro tittade kassan helt oförstående på mig när jag visade mobilkupongen, vad ska jag göra med den frågade han mig 😂 Tur jag kunde hjälpa honom. Däremot en gång på Coop vägrade kassan först ta emot Smartsons utskriftskupong och hävdade att jag hade förfalskat den, till slut tog han motvilligt mot den och samtidigt muntrade om mig mindre vänliga saker. nouw.com/mimmimyran
Mimmimyran
Mimmimyran,
Haha, tryckfel, menade muttrade 😊nouw.com/mimmimyran
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229