Inte lätt att hämta ut mobilkuponger!

Hej. Skickade som vanligt min man att hämta ut lite Gratis varor som jag fått via sms kuponger. Brukar inte vara några problem på citygross i Linköping.

Men.. Hon som skulle ta emot dom igår vägrade och tog upp sin plastpåse och visade att hon minsann behövde utskrivna kuponger eftersom hon sparade dom i just sin plastpåse!! Min man tjafsade med henne länge och gav sen upp och lämnade Gratis varorna i kassan.

SEN gick han till informationsdisken och dom sa att det visst gick.. Men han orkade inte hämta varorna igen och kom hem utan.

Vilken okunnighet det finns hos personalen när det gäller mobilkuponger egentligen.. Jag har flertalet ggr hämtat ut mobilkuponger på citygross såklart!! Väldigt irriterande!
Brukar ni ha problem med mobilkuponger?
Om personalen inte kan brukar dom ju be om hjälp.

Gillar

Kommentarer

Camilla_fre
Camilla_fre,
Jag brukar få lära dem på coop hur man gör. 😁 att de bara tar emot original har nog att göra med okunskap. Så fort du har använt en kupong så går den ju inte att använda igen. Det är nog bara att löra sig för det blir ju allt vanligare.
nouw.com/camilla_fre
survivan
survivan,
En del kassörskor blir jättesura när de inte vet hur de ska göra eller ser att det blir gratis. Inte mycket att göra åt det. Som tur är är de flesta trevliga och serviceinriktade
nouw.com/survivan