Ägg

Läste precis Corren. Fastnade för en artikel om hemleverans av ägg. Äter mycket ägg nu, iallafall 1 om dagen till mellis. Gott, enkelt och mättande.  Så bra att ha i väskan istället för godis och enl viktväktarnas nya program sp flex är det 0 sp.

Jag beställde iallafall en platta ekologiska ägg till på onsdag.  Hoppas dom är goda,  minns när vi hade egna höns och äggen var så gula och goda. En lyx som jag saknar när jag bor i stan. Men jag uppskattade det inte då (tonåring!).

Idag mår jag ännu värre än igår. Min äldsta son är oxå sjuk och jag väntar på att få en tid på vårdcentralen åt honom då vi misstänker halsfluss... svårt att få honom att äta. Han har asperger och även om han är 16 år får jag ta ut VAB. Och ja det behövs, han är orolig när han är sjuk och skulle aldrig åka själv till vårdcentralen.

Så för egen del tog jag nässpray,  2 pamol, duschade och känner mig usel men vi får åka buss till vårdcentralen då bilen är på reparation just idag (lika bra att jag inte kör)! Trodde jag skulle bli bättre efter en helg sjuk och att det borde vända men Nej. Hoppas sonen inte har halsfluss och att vi alla åker på det oxå.

Gillar

Kommentarer

barbamammagratis
barbamammagratis,
Usch för dessa sjukor som går. Krya på er, jag håller tummarna för att han inte har halsfluss.
nouw.com/barbamammagratis
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229