Header

Jag brukar tyckta det är lite mysigt med denna dag och bara mysa med min man. Det gör vi ju annars med men det är känns ju lite extra på denna dag. Men han är ju inte intresserad av denna dag så i år har jag känt likadant. Ingen av oss har ens haft koll på när dag skulle inträffa eller ens knappt tänkt på det. Jag kom att det är alla hjärtans dag på eftermiddagen idag.

Jag fick lite sovmorgon idag och Mathilda och hennes son och hund kon hit idag. Vi tog en promenad och åt lunch. När dom åkte tog Anton in ved och jag var inne med Tyr. Så kärleksfulla har vi varit idag och det kommer troligtvis att vara så alla andra alla hjärtans dag framöver 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår gick vi en liten promenad hela familjen i alla fall, inte allt för långt eftersom att Anton vart lite matförgiftade häromdagen. På hemvägen fick vi syn på hand bror med familj och hand föräldrar som åkte pulka. Så vi stannade till där en stund och åkte några åk med dom. Kvällen spenderades soffan 👌

Idag började vi dagen med att Anton tog in ved och började elda och jag och Tyr lekte på golvet och han for runt och gick och sprang. Sen hade vi avbyte och jag städade hela övervåningen medens dom lekte. När det var dags för Tyr att vila så passade jag också på och jäklar så skönt det va! Sen var det dag att göra i ordning oss och åka till min bror som bjöd på mat ikväll. Både mamma och farmor var där. Tyr hade fest han åt massor en burk mat, klämmis, smakade melon och skulle ha ris. Sen fortsatte hans fest på golvet, han gick som aldrig förr och hittade påsar, snusdosa och stekspade han kunde bära runt på 😂

Nu är vi precis hemkomna och jag satte mig i soffan med ett glas vin 👌

Likes

Comments

Varför ser alla ut som idioter i smink videos?? Håller på med läpparna, vrider på huvudet, visar sminket och gör massor poser. Försöker på något sätt se snygga ut. Jag skäms när jag ser på sånt så pinsamt! Dom ser ju fullkomligt dumma i huvudet ut. Det är ju inte så att sminket blir snyggare för att personen vrider på huvudet och blinkar med ögonen 😂😂Inte fasen ser jag ut som en idiot när jag ska visa något. Man kan ju säga att människor behöver tänka om vad gäller att göra reklam och hur fasen dom för sig! Japp jag kan vara bitter men heller det än att vara tom i huvudet som dom som tror att smink är livet!

Likes

Comments

Denna dag startade inte riktigt som tänkt... Tyr fick välling till frukost idag i hopp om att han skulle somna om då vi var väldigt trötta. Men nej, han vakna till ordentligt efter vällingen så jag gick upp och duschade inför dagens äventyr. När jag är klar i duschen plockar jag fram frukost och går upp för att hämta Anton och Tyr eftersom du ännu inte kommit ner. Anton ligger i sängen och kvider av Magont och att han behövt springa på toa. Så Tyr och jag går ner och äter frukost vi och Anton fortsätter sina toalettbesök. Tur för honom att Tyr och jag skulle till busfabriken så han kunde vila ifred. Vi mötte upp Jenniefer och hennes dotter Stephanie när vi kommer dit och går in och roar oss med att sitta bland bollarna, åka bilar och kanor. Lite lunch emellan också.

Sen var det dags för hennes att hämta det stora barnet på dagis och då åkte vi hem. Tyr slockna som ett ljus i bilen. Jag tog mig en liten vila när vi kom hem och sen vart det lite mat och så fick Anton ligga i sängen igen. Tyr fick sig ett bad och blötte ner hela badrummet!! När jag skulle läggs honom så ringer en tjej från klassen så Anton fick ta läggningen idag. Vad vi prata om allt mellan himmel och jord! Så härliga människa och lätt att prata med så trevligt och mysigt att bara sitta och prata. Det är ju inte varje kväll jag ”slipper” en läggning och kan prata i telefon över en timma. Känns som en nyfunnen vän!! 😄

Likes

Comments

Idag startade vi dagen med att alla åt frukost i sängen, när jag kom ner på morgonen var det bara 17 grader så jag tände en eld (vi eldar för värme) gjorde frukost åt oss och gick upp med det till sängen. Övervåning är mycket varmare och Tyr undrade väl varför vi satt i sängen och åt. 😂 Sen gjorde vi i ordning oss och for in till staden till mitt tandläkarbesök. Skrapade lite tandsten och pratade om mina visdomständer som ska dras ut. Det är har blivit hål i dom för jag kommer inte åt att borsta på dom, det är ganska trångt kan man säga där bak. Så nu har jag ångest över det... men men jag hoppas på att överleva det utan men. Sen åkte vi till bauhaus för att köpa kalk färg men svart det hade dom inte.. så istället ska jag stödja hembyn och deras lilla butik (bondromantik) där dom säljer en svart sådan färg. Lunch kom vi på och det fick bli pizza hut, inte riktigt min typ av mat men det var gott. Tyr fick smaka lite bröd. Det vart ju självklart lite loppis också! Jag fyndade en så jäkla fin matta. Så snart vädret tillåter ska den tvättas ordentligt innan läggs på golvet. När vi kom hem satte jag mig och pluggade lite innan jag for till stallet. Sen hämtade jag Anton och Tyr hos hans föräldrar och så hem och åt och nu sover Tyr och jag ska fortsätts med att plugga.

Imorgon blir det nya äventyr med min underbara vän Jenniefer ❤️

Likes

Comments

Idag var det dags för skola igen. Vi gick igenom och fick skriva på att vi tagit del av Lex Sarah och tystnadsplikt och sekretess inför praktiken som börjar nästa vecka. Så fort det har gått! Efter det är den första kursen slut och så börjar två nya. Det går framåt och betygen är bra 👌Under eftermiddagen har vi övat förflyttningsteknik och blodtrycksmätning. Jäklar så trött man är på eftermiddagen, idag hade vi lite tur och fick sluta lite tidigare.

Nu är Tyr super trött så vi ska görs i ordning honom inför sängen nu.

Likes

Comments

Våran lilla Tyr speciell som han är, vi har hela tiden fått hitta nya sätt att lägga honom på. Det nya nu är att viska i hans öra. Det är tydligen himla mysigt 🙈 Jag vet ju inte direkt vad jag ska viska om så jag brukar viska namne på alla i familjen, föräldrar, mor/farbröder, faster/moster, kusiner, mor/farföräldrar och våra mor/farföräldrar sen slocknar han. Jag måste nog lära mig några sagor som jag kan viska.

Likes

Comments

Idag åkte vi hem till pappa och Nettan på morgonen för att gå till pulka backen. Alla i familjen var tanken men tre saknades idag en har jobbat natt, en är i Indien och den tredje vet jag inte varför han var med. Så fint väder och så mycket fin snö! Så mysigt!

Pappa åkte först med snöskotern och vi gick i spåret han gjorde. När vi kom fram tände vi en eld och åkte några gånger och så vart det fika. Så kom det lite släkt också. Lite mer pulka åkning och min stackars Tyr som fick åka med mig och jag satte ner fötterna när vi åkte så vi fick oss en snödusch. Stackars barn och ledsen vart han. När det var dags för grillning så bara grät Tyr och det var inte lätt få lugn på honom. Han var hungrig, trött och jätte kall. Då åkte vi hem. Han fick sova och när han vakna var han fortfarande kall om händer och fötter. Men så är han glad igen och han har vräkt i sig mat.

Vi ska nog ut en sväng till tror jag 😄

Likes

Comments

Det snöade ju hela dagen igår och mycket! Hela natten har det snöat och blåst massor också. Imorse vaknade vi till sjukt mycket snö och stora snödrivor. Så mysigt. Nu snöar det igen. Idag har vi mest bara tagit det lugnt och inte gjort så mycket. När Anton och Tyr sov middag så lagade jag mat. Efter maten kom Anton på hur törstig han kommer bli ikväll och fick bråttom in till systemet innan dom stängde 😂 Då tog Tyr och jag en sväng med pulkan. Som vanligt trivs han väldigt bra där i och tittat på allt och pratar på.

Likes

Comments

Idag hade vi bara en redovisning i grupp i skolan, vi träffades alla innan och gick igenom och lite så. Redovisningen gick bra och vi vart minst godkända i alla fall. Vilket betyg vi får på redovisningen får vi veta en annan dag. Vi fick titta på betyg på provet idag också. Ena delen fick jag C-B på!! Va?? Så glad! Den andra delen fick jag D+ på trodde jag skulle få E på den så det kändes skönt med högre betyg. Känns som jag kan ta helg med gott samvete nu!

Likes

Comments