Det blev en fin start på det nya året tillsammans med fina vänner❤️ Jag ser verkligen fram emot vad jag kommer få uppleva detta år, det ska bli så spännande🌟 Löften då? Jag har faktiskt aldrig haft ett nyårslöfte vad jag kan komma ihåg, i alla fall inget som jag kunnat hålla isf... i år har jag inget särskilt löfte heller, bara försöka må bra: det är det viktigaste🌟

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår startade jag dagen med jobb, vilket var skönt eftersom jag inte jobbat nu på ett tag pga tentor osv.. tränade också med mickan som sedan bjöd på en suupergod sallad(se bild)! Känns skönt att ha kommit igång med träningen igen! igår var det ju dessutom tulpanens dag, något man måste fira för dem är ju så fina🌷

Likes

Comments

Jag tänkte bjuda på lite bilder från julen som var eftersom jag inte lagt upp något från det. Jag har inte vart så bra på att uppdatera här på sistone. Men jag har haft väldigt fullt upp med tentor och skrivuppgifter i skolan samt livet i allmänhet..

Likes

Comments

Dagens middag var väldigt god, lite sting i det hela dessutom. Kul att prova något annat, man blir så less de rätter man äter lite oftare så det är kul med variation. Vanligtvis är det jag som brukar få komma på vad vi ska äta och det är även jag som brukar laga maten, men idag överraskade han.

Recept:
• Mini-tortillabröd
• Kött (vi valde entrecote)
• Salsa (pinapple)
• Chipotle
• Picklad rödlök
• Rucculasallad
• Pressad lime
Det går såklart att göra många olika varianter av denna måltid så det är en rolig rätt och jag tror den passar extra bra om man är många!

Likes

Comments

Något som verkligen blivit ett populärt julpyssel att göra till sina barn är denna Nissedörr, som kommer från USA (typ som allat annat) och där heter ”Elf on the shelf”. Jag har sett att nästan alla som har barn göra detta! Tyckte det såg så himla roligt ut och eftersom jag tyvärr inte har egna barn kan jag ju inte göra det själv men jag har 5 småsyskon varav 3 är i yngre åldrar (7, 6 och 5 år). Så mamma och jag beställde detta och hon pysslade ihop detta hemma hos dom. Så roligt att se hur dom reagerar när där kommer ett brev! Dock är de två äldre lite misstänksamma och påstår att det är fejk😂 men yngsta ville gärna se videon när jag smygfilmat Nisse fleera gånger!
Nedan kan ni läsa det första brevet barnen fick, så roligt😍

Likes

Comments

Fredag den 24:e November, och imorgon fyller jag år! Jag brukar verkligen tycka att det är roligt att fylla år, kanske inte den delen att bli uppvaktad men att få bjuda på fika och att få träffa min familj, alla samlade💓
Just nu har jag inte samma känsla kring morgondagen.. jag har känt mig lite nere den senaste tiden, vilket också är anledningen till min frånvaro på bloggen.
Idag har jag i alla fall haft min mamma och två av mina bröder här som har hjälpt mig att fixa inför morgondagen. Det känns skönt att ha fått förbereda så jag kan få njuta imorgon💓

Jag bakade idag bland annat dessa cupcakes som verkligen var jättegoda (tjuvsmakat)!

Likes

Comments

Det är så mysigt nu när det blir mörkare ute tycker jag, att få tända lite ljus och mysa inomhus. Tänk att vi är inne i November månad nu?! Tiden går så fort, snart fyller jag ju år också?!
Denna vecka är jag i skolan. Känns lite tungt men jag tycker ändå att det går bra och en vecka går ju ändå rätt fort!
Detta fick jag mumsa på tillsammans med agnes ikväll efter ett härligt träningspass. Jag har haft lite ont i halsen och så, därför har jag inte tränat på ett tag nu så det känns skönt att få komma igång med det igen.

Likes

Comments

Detta är min nya kalender som ni ser. Det är ju ett tag kvar tills nästa år börjar men jag kommer redan nu att börja använda denna. Planering är ju nåt av det bästa jag vet och vissa saker i skolan är redan schemalagt nästa år.
Som ni säkert vet så prenumererar jag på Allt i hemmet, och med förra månadens tidning fick jag ett erbjudande om att köpa en kalender för kommande året. Det är dessutom inte vilken kalender som helst, den är ju dels jättesöt men den innehåller inte bara plats för planering utan även lite inredningstips och mandala eller vad det nu heter, vuxenmålarbok⭐️

Likes

Comments

När jag fyller år så brukar jag alltid få blåbär och lingon av min farmor och farfar, eftersom dom brukar plocka mycket. Så snällt av dom💓 Det är så himla gott att göra sin egen sylt och dessutom vet man exakt vad som är i också, winwin!

Likes

Comments

Nu har vi kommit hem från stugan och hunnit packa upp allt och förberett för en ny vecka. Jag tror faktiskt inte att jag har lagt ut nån bild tidigare på vårt stugprojekt, men det har ju inte vart så mycket att visa än.. På översta bilden kan ni se hur det såg ut när vi kom till stugan, alltså så som tobbe lämnade det sist han var där. Tyvärr hann jag inte ta någon bild på hur det ser ut nu direkt, men det vi sysslat med i helgen var att sätta vindpapp runt hela stugan och spika läkt. Vi har även hunnit beställa fönster så nästa helg åker vi upp igen och då kanske vi börjar mäta upp för fönster.
På andra bilden ser ni vår utsikt🌊☀️

Likes

Comments