Idag tackade jag ja till en tjänst som förskollärare med start i februari. Känns helt enormt häftigt och underbart på alla sätt och vis.
Jag ska starta upp en småbarnsavdelning med 9 barn tillsammans med en barnskötare. Jättemysigt!

Känns helt rätt, förskolan ligger ca 7 minuters gångavstånd från mitt hem och tidigare idag gick jag förbi på vägen till Ica. Blev varm i kroppen av att se barnen och pedagogerna tillsammans.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Förra helgen hade vi lyxen att va hundvakt till fluffbollen Effie. Så himla fin och mysig på alla sätt och vis. Just när jag spenderar tid med hundar saknar jag att ha en egen. Är uppväxt med hundar och det har varit en stor del av mitt liv hela uppväxten. Med en hund i mitt liv mår jag bra.  Vi passade dessutom på att köpa pizza, mums! 

Likes

Comments

​Igår kväll fick jag och Jacob vårt årliga ryck då vi kände att vi fick fel känsla när vi var i vardagsrummet. Det kändes rörigt och trångt. Det slutade med att vi möblerade om mitt i natten. Nu finns det en musik och jam del där det går att spela tillsammans. Vi har också en tvmys och tvspelshörna med utsikt över området. så mycket bättre på alla sätt och vis. 

Likes

Comments

Nu har jag bestämt mig för att bli bättre på inspelning och gitarr, därför kommer jag med jämna mellanrum spela in en cover där jag spelar gitarr och sjunger. Är kanske inte världens häftigaste eller svåraste låt, men lagom utmaning för mig. Blev rätt nöjd med resultatet, framför allt stämmorna. ​

Likes

Comments

​Det har kommit in såå mycket fint i butikerna nu inför hösten. Jag blir helt nipprig i kroppen då jag älskar hösten och dess varma färger. I love it! 

Funderar på att byta till höstigars färger i köket med murriga gardiner och härligt gula handdukar. I vardagsrummet är det klurigare att byta färgskala då vi dels har en rosa fondtapet som var där när vi flyttade in och så har vi en grön soffa. Nästa gång jag köper en soffa så ska den vara i en neutral färg, även om denna är fin och mysig på alla sätt och vis. 

Likes

Comments

​Imorgon börjar höstterminen, den sista höstterminen på högskolan sen bär det av mot nya äventyr. Jag har redan fått jobb inför januari när jag tar min examen vilket känns underbart härligt. Jag är rörig och har mycket saker som händer samtidigt därför är jag helt beroende av att kunna organisera och hålla koll på livet. Nu senaste veckan har jag funderat på en filofax då de dels är snygga men också praktiska. Det ryms mycket i en kalender och framför allt kan jag anpassa den själv efter mina egna behov. Problemet är att priset är aningen för högt egentligen, men kanske är det värt det. Har ni någon erfarenhet av filofax? Den utstrålar i alla fall kvalitet och känns klassisk vilket är ett stort plus. 

Jag tänkte använda bloggen lite som reflektion kring mina tankar angående de jag läser i utbildningen, därför kommer jag skriva reflektioner kring pedagogik. Jag har också blivit hooked på Sims 4 vilket jag också vill dela med mig av, så en sådan kategori kommer också skapas, eventuellt hamnar det under nördigt

Ha en härlig dag!

Likes

Comments

​Här om dagen badade jag för första gången i år. Vattnet var varmt men jag fick då och då bli räddad av Jessica på grund av all tång som jag inte riktigt blivit kompis med än. Sjögräs som finns i sjöar kan jag hantera men havets växtlighet och djur känns mer främmande. Tänk att möta en manet, det känns inte alls lockande!

Likes

Comments

​I måndags hade jag pluggbesök av klasskompisar, vi gick igenom inför den kommande opponering som tar plats imorgon. Pirrigt, spännande och så skönt att det snart är avklarat. Sen på eftermiddagen kom Linn hit, vi drack drinkar på balkongen, såg game of thrones och spelade setteers of Catan. Typiskt bra dag alltså!

Likes

Comments

För cirka två veckor sedan fixade jag på balkongen genom att skapa en läshörna och byta textilier. Jag vill att det ska kännas tropiskt, som på en utlandssemester när vi är på vår balkong. Blev riktigt nöjd med resultatet, vi har dessutom spenderat mer tid på balkongen än någonsin förr. Mysiga luncher, whiskey och filosofiska samtal, tupplur, serietittande och inte minst ett antal kvällar då jag somnat för att vakna mitt i natten och dra mig in till sovrummet. Det låter kanske lite klyschigt men det är verkligen ett extra rum, lägenheten känns plötsligt mycket större och rymligare. 

Likes

Comments