Godmorgon. Igår började kick starten på the plan. Paleo challenge. Dagen igår gick bra. Första dagen på väldigt länge som jag inte drack Coca Cola Zero på en hel dag. Jag har druckit Cola halva mitt liv. Förutom när jag ammade eftersom jag va rädd att mina barn skulle få aspartam i sig...

Idag är det iallafall dag 2 på kick starten. Jag startade morgonen med att baka Äpple och kanel scones. Som jag nu ska avnjuta!

Kram🌸

  • 3 Readers

Likes

Comments

Idag är min syster med familj hos oss för grillat. Det är en av de saker som är bäst med sommaren. Tur jag har en man som drar fram grillen under vintertid med ifall jag är sugen på det.

Det grillas fläskfilé och grönsaker. Andra tillbehör är sallad, bearnaisesås, fetaost, pommes och sötpotatis till mig. En sak jag läst mig till är att sötpotatis är en ört. Så vi som äter Paleo och LCHF får mer än gärna äta det. Tur är det!

Kram

Likes

Comments

Jag har länge hållt på med träning och olika typer av mat. Jag fascineras av att det finns så många olika dieter som det skrivs om stup i kvarten inom media. Jag har testat någon, trots Jag har alltid legat på en normal vikt. Men som många andra är jag trots det inte nöjd med min kropp. Nu har jag funnit hälsostilen Paleo. Jag har köpt hem böcker om Paleo och googlat en del om det. Den verkar faktisk bra utav det jag läst. Om en vecka ska jag köra igång med kick start med Paleo i 30 dagar. Det ska bli spännande att se hur det går. Upp till bevis. Jag längtar! Min tanke med bloggen är att jag får inspiration för att fortsätta min resa till en bra hälsa.

Kram från mig 💕

Likes

Comments