Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det känns faktiskt helt galet att det redan är 2018. Att vi som är födda 2000 tar körkort och får gå ut känns konstigt men ändå så himla underbart. I år kommer det att vara vårat år. Jag ser fram emot alla 18-års fester och att ta körkort. Jag fyller år om bara 1 månad (!!!). Mitt mål är såklart att ta körkortet så snabbt jag kan, tänk vilken frihet. att bara kunna ta bilen och köra vart man vill.


Till sommaren har jag och ett stort tjejgäng bokat festresa till Rhodos. Jag är så galet taggad (bara 200 dagar kvar)... Sommaren 2018 ska jag minnas för alltid med dem underbaraste!!!

See Ya Soon<33


Likes

Comments

Dålig uppdatering, I know... Men nu har 2018 kickat in och jag gör ytterligare ett försök med bloggandet.

Vad som har hänt under dessa 2 veckor in på året är väll inget mer än att jag har varit på semester. Gran Canaria. Underbart. Cirka 25 grader varje dag och jag klagade inte. I fredags började skolan (för mig) och det känns faktiskt skönt att veta att man snart är inne i sina rutiner.

Till sist vill jag dela med mig av lite bilder från resan.

See Ya Soon <33

Övrigt den bästa carbonara jag ätit<33

Likes

Comments

Detta är få av alla mina favvisar. Finaste vänner och personen i mitt liv <333 Idag är det äntligen fredag och snart kan man pusta ut. Ännu en chill dag i skolan, börjar 12.00 och slutar 14.30. Idag mår man bra. Vet inte än vad jag ska hitta på efter skolan, något skojsigt lär de bli. Men nu ska jag ta en varm dusch, bästa som finns <333 Ha en bra fredag, alla fina! •••

Likes

Comments

Morning!! Efter flertal försök med att skaffa en blogg, försöker jag nu igen och hoppas på att inte tappa intresset ännu en gång... Jag startar med en Outfit of the day. Väldigt simpelt, en jeansjacka med en vit T-shirt under, ett par svarta bootcut och sedan vita adidas. Dagen kommer inte vara så tuff, startar med sovmorgon (dock bara till 09.05) sedan föreläsning efter lunch och slutar 14.00, tidigare än vanligt. YAYY!! När jag kommer hem hoppas jag på att träffa J, iallafall en stund. Sedan får vi se vad dagen leder till. •••

Likes

Comments