Lip butter from Nivea

Nå som vi er godt inne i november måned og temperaturen utendørs har endret seg noe kraftig. Luften er tørrere og kaldere, og det resulterer i at leppene mine lider i den lufta som er ute nå om dagen. Heldigvis finnes det veldig gode leppomader på markedet. Jeg har prøvd ut disse tre leppomadene, Lip Butter fra Nivea. Leppomade i nydelige skrubokser, spreker opp enhver veske.

De kommer i forskjellige farger, lukter og smaker. De jeg har er Vanilla & Macadania, Blueberry blush og Rasberry Rose. Jeg elsker dem alle sammen! Jeg har over lengre tid brukt Rasberry Rose ettersom at jeg har hatt en fra før av, men når jeg fikk tilsendt de to andre fra Nivea, klarer jeg nesten ikke å bestemme meg. Jeg har av leppomadene med meg hvorenn jeg går, slik at jeg alltid kan tilføre leppene mine fuktighet da jeg trenger det.

Bluberry Blush har en himmelsk lukt av blåbær og den minner meg utrolig om den pastillesken som var å finne i butikkene for noen år siden. Den esken hvor en måtte trykke på toppen slik at det kom ut en trekantet sukkertøy som hadde en smak av blåbær og bringebær (litt usikker på den siste?), husker dere den? Den sameker til og med litt av det samme. Denne leppomaden har jeg på nattbordet slik at jeg kan smøre meg før jeg sover. Det er et godt tips til dere som sliter med tørre lepper, smør dere inn før dere skal sove. Leppene holder seg myke hele nattet. Prøv det selv! 💋

Vanilla & Macadamia leppomaden har jeg i skolevesken hver eneste dag. Da kan jeg påføre leppene mine fuktighet gjennom hele dagen slik at de ikke sprekker. Så deilig å holde dem myke gjennom dagen.

Rasberry Rose leppomaden har jeg i hyllen min på jobben. Jeg er veldig flink til å glemme av vitkige småting som jeg burde ha med meg på jobb slik som vannflaske, leppomade, pudder og etc.. Men nå har jeg alltid leppomade tilgjengelig, også på jobb! 🌸

Innlegget er sponset


  • Beauty
  • 102 visninger

Liker

Kommentarer

style by Ida,
Jeg har så lyst til å prøve de, de ser så søte ut, haha<3
www.stylebyida.blogg.no
ninavollset
ninavollset,
Jeg vet du kan få kjøpt de veldig billig på H&M, de anbefales på det sterkeste! <3
nouw.com/ninavollset