Let´s cuddle in bed

Er det noe jeg virkelig liker å gjøre på denne tiden av året, så er det å bruke litt ekstra tid i hverdagen til selvpleie. For meg er selvpleie det lille ekstra i hverdagen som kan utgjøre store forskjellig. Jeg prøver så godt jeg kan å finne det positive i alle situasjoner og kose meg med de små tingene. For meg trenger ikke selvpleie være det å dra på spaweekend med kjæreste eller venner, gå ut å spise på restaurant eller betale for å få en manikyr, men de små tingene jeg kan gjøre for meg selv eller med noen som jeg er glad i.

Slik som nå, når dagene fort blir til kveld da klokken er rundt fire - halv fem om ettermiddagen, er det viktig for meg å unne meg det lille ekstra. Det er rett og slett for å holde energien oppe, få litt "lys" i hverdagen og glede meg selv. Det trenger ikke å være store tiltak som skal gjøres før jeg er fornøyd og storkoser meg. Noe av de tingene jeg kan gjøre er å høre på rolig og behagelig musikk etter en lang dag, eller så kan jeg sette på musikk som får meg til å ville danse og synge høyt. Jeg tenner alltid noen lys som jeg har plassert rundt om i rommet for å skape den magiske stemningen som jeg får når jeg ser det glitrer i sidesynet.

Noen kvelder setter jeg fra meg alt som har med skolearbeid å gjøre og kryper under dynen med en deilig kopp med te eller kakao, ser på favoritt programmer eller en fin film på tv´n. Noe av det aller beste jeg gjør for å kose meg ekstra i hverdagen, er når jeg unner meg en lengre dusj. Da har jeg gjerne på litt musikk og synger litt for meg selv, før jeg så smører meg inn i en behagelig hudkrem. Og så kryper jeg inn i min store, deilige og egenstrikkede skappelgenser og tar på meg en dæsj eller to med favorittparfymen, Lady Million.

Hva er dine små tiltak som utgjør glede i hverdagen for deg? 💛

Liker

Kommentarer