Dagene går fort. Samboer har sin jobb å styre med, og jeg har min. Vi møtte moren og søsteren Min i stad. Det ble da til å sitte å prate litt på en café. Søsteren min gleder seg til å bli tante, og hun tar stolt på magen min så ofte hun kan.

Jeg tenker på hvor lita jeg har vært en gang. På bildet over er det moren min og meg. Der var hun 21 år, og nå er jeg 21 år. Veldig rart å tenke på. Og søsteren min koser magen på det andre bildet. Stolt tante er det ingen tvil om at hun er :)

Nå blir det TV og avslapning. Middagen i dag er litt enklere enn den fine på bildet ovenfor. Jeg fikk lyst på en liten vesuvio, så Kristoffer spiser et par pølser. Mat er vanskelig for tiden, så jeg må bare spise det jeg har lyst på. Utrolig at det skal være så vanskelig å holde på maten. Godt at vi er flinke til å spise mye sunt også :) fiskemiddag i går, pizza i dag. I morgen blir det noe sunt, for da skal jeg være hos søsknene mine mens mamma er på jobb :)

  • 30 Lesere

Likes

Comments

Nina Alexandra er ei jente født i 1994 som kommer fra Ørje, rett ved svenskegrensen i Norges Rike. Ørje er en liten plass med 5 minutter til Töcksfors. Hun er også selv 1/4 Svensk. Samboer derimot har bodd i Vannacka fram til April i år. Der bodde han en god stund.

Disse to venter en liten prins i Mars, og her kan det komme litt oppdateringer nå og da :)

For å begynne. Jeg har aldri vært noe glad i å ta bilder av kroppen min, så før-bildet er gammelt, men slik var jeg fra 2013 og fram til jeg ble gravid. Magen vokser godt, og lille gutten vokser godt der inne :)

Dette er ikke et oppmerksomhetsinnlegg, men mer et bevis på at kvinnekroppen forandrer seg mye når man bærer på et vidunder <3

  • 32 Lesere

Likes

Comments