Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum

In cooperation with Elizabeth ArdenBeauty

Nå lanserer Elizabeth Arden en ny revolusjon innen hudpleie. Det nye serumet «Retinol Ceramide Capsules Line Erasing Night Serum». Dette er ikke en erstatning for Advanced Ceramide Capsules som jeg skrev om HER, men to forskjellige serum.

De nye ceramidkapslene med retinol er en fin kombinasjon av retinolets effektive egenskaper når det gjelder å slette linjer, og ceramidenes evne til å tilføre huden fuktighet og reparere huden. Sammen gir de synlig reduksjon av linjer og rynker pluss forbedrer hudens tekstur, tone og klarhet. Dette serumet vil gi synlige resultater, samtidig som huden beskyttes mot tørrheten som retinolprodukter ofte fører med seg.

NØKKELFORDELER:

  • Ceramid 2 og 3 bidrar til å fylle opp hudens naturlige ceramidnivå for å styrke fuktighetsbarrieren.
  • Retinol øker hudens eget kollagennivå, slik at linjer og rynker blir synlig redusert.
  • Peptider bidrar til å glatte ut rynker, forbedre hudtonen og gjøre huden mer elastisk.
  • Avokadoolje, solsikkeolje og olivenolje tilfører huden fuktighet og gjør den myk.
Siden Retinol er ekstremt lysfølsomt og dermed ikke passer så bra til dagsbruk, så anbefaler jeg å bruke Advanced Ceramide Capsules om morningen og heller bruke Retinol Ceramide Capsules på kvelden. Men man kan også bruke begge serumene om kvelden hvis man ønsker det. Man kan påføre en Retinol Capsule først, så vente 5 minutter og deretter bruke en Advanced Ceramide Capsule. Et lag-på-lag serum. Ekstra digg nå på høsten!


Man påfører produktet ved å vri tappen rundt forsiktig for å åpne kapselen. Påfør serumet på rengjort ansikt og hals hver kveld.

Du finner produktet på nett her HER.

GIVEAWAY: Likt som sist så kan dere ha sjansen til å vinne dette produktet. Alt du trenger å gjøre er å skrive i kommentarfeltet under hvorfor du ønsker å teste dette nye serumet. Vinneren trekker jeg på mandag neste uke:)

Liker

Kommentarer

Lana
Lana ,
Jeg vil gjerne vinne dette produktet fordi jeg har lest veldig mye om det og har hatt lyst til å prøve det ut i et stund nå, men har ikke hatt sjansen til å kjøpe det enda. Jeg sliten veldig mye med tørr hud nesten hele året rundt og spesielt om vinteren. Jeg er 22 år gammel men allerede ser jeg at jeg har fått små linjer under øynene mine og på pannen fordi jeg mangler fuktighet i huden. Det hadde vært en drøm for meg å vinne Elisabeth Arden Retinol Ceramide Capsules for å se om det er virkelig det huden min trenger akkurat nå!
Jasemin
Jasemin,
Ah, trenger man å si noe mer en Elisabeth Arden + Retinol + amaze packaging? Think not! Elsker denne!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nye innlegg

Instagram @ninasandbech

Instagram ninasandbechInstagram ninasandbechInstagram ninasandbechInstagram ninasandbechInstagram ninasandbech