Flattered X Nina Sandbech

In cooperation with Flattered

Waah endelig er skoene her. Skoene jeg har designet i samarbeid med Flattered!! Endelig kan jeg dele nyheten:)

Dette er så gøy og litt skummelt på en gang, for man vet jo ikke hva folk synes om den. Jeg er ihvertfall veldig fornøyd og det har virkelig vært en kult samarbeide å ta del i. Tenk å lage sin egen sko, sette sin egen design på den. Jeg er jo skogal så dette er virkelig en drøm som kommer i oppfyllelse. 

Prosessen fra skisser til ferdig sko har vært veldig spennende og interessant å være med på. Det er ikke bare å lage en sko, alt skal stemme fra skolest til materialer, hæler, passform osv. Og det er så vanskelig å bestemme seg for akkurat hvordan den skal se ut for man har jo tusen ideer og farger man vil bruke. Så jeg valgte å dele skoen i to med to ulike sider, slik kunne jeg bruke forskjellige materialer og farger. I tillegg ville jeg ha en annen type hæl enn det vanlige, så da gikk jeg for en kule. Også var det viktig at skoene ikke skulle bli for høyhælt heller, slik at de skal være komfortable å gå i. Så det har vært en lang prosess, men endelig er den her. Håper dere liker den. Dere kan finne skoen i denne LINKEN.

Liker

Kommentarer

sevencoloredflower
sevencoloredflower,
så herlige sko! gratulerer!
nouw.com/sevencoloredflower
julie
julie,
girl, these boots are litterally giving me all sort og life!! they are just too cute!! I cant wait to get my hands on them!! 😊 They reminds me of the Tony bianco one i shared on my blog! 😊Wow! keep up the good content! 😊juliechicstyle.com/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nye innlegg