BlogStyle på Sandvika Storsenter

In cooperation with Sandvika StorsenterFashion

annonse

Sommeren er over og det er på tide å gjøre seg høstklar. Jeg har vært så heldig å bli spurt av Sandvika Storsenter om å finne mine favoritter på senteret i forbindelse med BlogStyle, noe jeg syntes var utrolig stas å bli med på, ettersom jeg opprinnelig er fra Rykkinn i Bærum. Dette senteret har jeg tilbragt mye tid på mine yngre dager, og det har alltid vært mitt favoritt kjøpesenter for her finnes alt!

Først et stopp på Smoothie Exhange for å få litt energi før turen rundt på senteret starter.

En favoritt-trend denne høsten er skinnplagg! Nå kommer det skinnplagg i alle varianter. Hos Day Birger Et Mikkelsen fant jeg denne fine jakken som jeg har valgte å style om til kjole. Tenker den også kan bli kul utenpå en jeans eller sammen med skinnbukse også. Skinn på skinn!

Neste stopp er G-Sport. Jeg liker å trene og jogging er en favoritt. Jeg har allerede disse joggeskoene fra Adidas, og er de beste skoene å løpe i. Mine har blitt utslitt etter mye bruk så nå står en ny farge på ønskelisten. Modellen heter Ultra Boost 19. Nytt treningstøy hjelper også på treninggleden. Alt fra Adidas hos G Sport.

Strikk er et must på høsten, og en fargerik versjon spriter opp høstgarderoben. Jeg falt pladask for denne lavendel fargen. Genser er fra Baum & Pfergarten og skjørtet fra Samsøe Samsøe. Du finner det hos Nadine.

Panduro Hobby er en butikk jeg ofte tar turen innom. Jeg liker å sy om plagg eller være kreativ å pynte på plagg med perler og lignende for å gjør de litt annerledes. Du finner et stort utvalg av utstyr til å være kreativ her.

Hos Thomas Sabo fikk jeg helt flash-back til barndommen igjen, da jeg samlet på charms, og nå fikk jeg helt dilla igjen. Man kan velge og vrake i mange forskjellige charms her. Lag ditt helt eget smykke med dine favoritter. En super gave til venninner også.

Hos Ganni finner man alltid noe fint. Denne blå paljettkjolen blir perfekt til høstens festligheter!

Mac har noen av sminkeproduktene jeg liker mest. Denne highlight paletten gir fin glød til ansiktet. Palletten heter 'Hyper Real Glow Palette' i farge 'Get It Glow'. De har også noen av de beste matte leppestiftene som holder lenge. Denne fargen i 'Lady Danger' gir perfekt knall røde lepper.

Denim on denim er aldri feil. De beste jeansene finner du hos Levi's Store. Denne jeansmodellene heter Ribcage og sitter utrolig fint på.

Hos Japan Photo fant jeg det perfekt lille "blogge kameraet". Lite og super enkelt å bruke, pluss tar bra bilder. Man får plass til det i lomma, så lett å ta med seg overalt. Canon G9X.

Sessa har et stort utvalg av fine og myke strikk. Denne genseren passer perfekt til disse kordfløyelbuksene. Et avslappet og fint høstantrekk. Genser fra Part Two og bukse fra Denim Hunter.

Assesoarer for håret er i vinden denne høsten, jo større jo bedre. Pynten skal synes!! Zara har et stort utvalg av hårbøyler og spenner.

Hos Gina Tricot fant jeg et casual antrekk som passer fint til hverdags. Enkel hvit skjorte og steinvasket grå jeans pluss hårpynt.

Når den mørke høsttiden kommer er det koselig å tenne lys inne. Disse fine duftlysene fra Skandinaviske finner du hos Annen Etasje Interiør. Min yndlingsduft er Lempi!

Jeg digger fargekombinasjonen rødt og rosa! På Footlocker fant jeg denne kombinasjenen på sneakers fra Adidas.

Et stort utvalg av butikker gjør det ikke akkurat lett og kun holde seg til noen få favoritter, så det ble det en del! Håper dere likte noe:)

Liker

Kommentarer

sottochsalt
sottochsalt,
Så fin! Kommer copy/paste din lila tröja och kjolen! <3 nouw.com/sottochsalt
celinastamper
celinastamper,
Ultraboostene er så digge!nouw.com/celinastamper
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nye innlegg