Outfits
Outfit

Denim jacket Zara / skirt Topshop / top FWSS / bag Gucci / shoes Flattered

Nyter sol og sommer i Oslo om dagen. Endelig kan man gå sommerlig kledd. I morgen er det bryllup til min gode venninne Kjersti, så nå gjøres de aller siste tingene før dagen. Har løpt opp og ned Bogstadveien på desperat jakt etter statement øredobber som skal passe til kjolen min, pluss innkjøp av nipplecover og alt det stæsjet man trenger, hehe. Gleder meg så mye til å feire brudeparet og en festdag fylt med gode venner, sommer, dans og sol:)

Ønsker dere en god helg! Xx

Likes

Comments

Beauty

Annonse

I denne tutorial videoen (se nederst) har jeg fått teste ut "Liss Brush" i samarbeid med BaByliss. Den fungerer som en rettetang og børste i ett. Får bort friss og retter ut håret ekstremt fort. I tillegg får man litt den blowdry effekten. Genial for folk som ønsker et rett resultat raskt!

Liss Brush får du kjøpt her hos Ellos og Elkjøp .

Les om den andre stylingtangen jeg brukte sist her. Og vil du også vinne produktene jeg har testet ut, les mer nederst i posten.

GIVEAWAY: Om du ønsker å teste ut dette produktet selv så har du nå muligheten til å vinne "Liss Brush" fra BaByliss! Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hvilken anledning du vil bruke stylingverktøyet, og hvorfor akkurat du bør vinne. Kommenter nedenfor så trekker jeg en heldig vinner 5 juli.

Du kan også fortsatt være med i konkurransen om å vinne krølltangen "Easy Curl" her.

Likes

Comments

Travel

I går var jeg makeupartist (ja jeg er egentlig utdannet det) på shoot for Norrøna. Vi startet kl 21.00 og var ferdig 05.00. Så det er et trøtt tryne som sitter i sola og jobber med bloggen nå. Shooten foregikk ute på forskjellige locations og vi endte opp i Midtstubakken. Det ble en lang natt, men fy så fint det var, for vi fikk jo med oss soloppgangen. Himmelen ble rosa før sola titta fram. Oslo og Norge er et fint sted ass, man bare glemmer det litt. Anbefaler alle å stikke opp til Holmenkollen å se soloppgang om man orker å stå opp kl 5 på natta;)


Likes

Comments

Outfits

Shirt Zara / shorts HM / bag Givenchy / shoes Miu Miu / sunglasses FWSS / earrings Mango

Denne skjorta er en ny favoritt som jeg fant på Zara på salg. Den kan styles på så mange måter. Du kan ha den begge veier, knyte beltet flere ganger rundt, dra ned armen på den ene siden så den ene skulderen blir bar, eller begge sider osv. Et skikkelig kupp spørr du meg. Den er forresten rød og hvit, men kan se rosa ut på bildene.

Likes

Comments

Outfits

Skirt FWSS / top Vintage / bag Céline / ballerinas Flattered

Jeg var nede på Sørenga her om dag med en venninne og fikk øye på denne knallfarget veggen, så da var det rett bort for å ta bilde, haha.. Som dere sikkert har sett, så liker jeg fargerike bakgrunner. Man blir jo så glad av masse farger, og denne veggen fikk virkelig antrekket til å poppe. Nå som jeg ikke er i New York prøver jeg å finne fargerike vegger her i Oslo, og det finnes faktisk en del. På Sørenga var det fler. Det har virkelig blitt veldig fint der nå, så får bare håpe på fler varme sommerdager så man kan dra dit for å bade og sole seg.

Likes

Comments

Skirt and sunnies FWSS / top Zara / shoes Barbara Bui / bag Céline

Jeg har fått helt dilla på dette skjørtet fra Fall Winter Spring Summer. Har det på meg i sort her. Siden jeg er lav så liker jeg som regel å bruke miniskjørt, da jeg synes det gjør at bena mine ser lengre ut. Men i det siste har jeg begynt å eksprimetere med litt forskjellige skjørtelengder, og jeg begynner virkelig å like litt lengre lengde på skjørtet nå. Særlig når de kommer med litt splitt (for da kutter ikke skjørtet bena midt på leggen) og ekstra detaljer som knappene på denne modellen. Knapper er en veldig fin detalj på plagg, og kjempe enkelt å sy på, så det kan lett bli et DIY prosjekt om man har noen plagg man vil gjøre noe ekstra med.

Ha en fin dag alle sammen! Xx

Likes

Comments

Beauty

Annonse

Jeg har i samarbeid med Babyliss fått lov til å teste ut to av deres produkter og i tillegg ha en giveaway til dere (les om konkurransen nederst).

I den første videoen (som dere kan se nederst) styler jeg en enkel sommerlig frisyre ved bruke av krølltangen som heter "Easy curl". Dette er en stylingtang som lett lager krøller og det lille ekstra volumet jeg føler jeg trenger for å få til dette litt rufsete oppsettet.


Easy Curl finner du både hos Elkjøp og EllosGIVEAWAY: Om du ønsker å teste ut dette produktet selv så har du nå muligheten til å vinne "Easy curl" fra Babyliss! Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hvilken anledning du vil bruke stylingverktøyet, og hvorfor akkurat du bør vinne. Kommenter nedenfor så trekker jeg en heldig vinner i uke 26.

Likes

Comments

Outfits

Top Zara / jeans Weekday / bag Gucci / shoes Loeffler Randall / sunglasses Le Specs

Foto: http://www.juliversephoto.com

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech