Outfits

​Jacket 2ND DAY (aw18) / jeans Weekday / boots Dr. Martens / bag Sonia Rykiel / headband Estherbow

Dagen i dag har flydd av gårde til litt hjemmekontor, møter og besøk hos pressebyrå. Sola har vært fremme i dag også, så da kommer smilet frem! Avsluttet dagen med middag på Olivia med min mamma og tante, pluss satt opp de siste Ikea skapene. Så nå begynner endelig leiligheten å ta virkelig form. Men jeg må si jeg er en rotekopp ass, haha.. For tar ikke lang tid før det er fullt med klær og ting strødd overalt, må virkelig få meg et bra system og bli flinkere på å legge ting på plass! 

Ps, hvor fin er ikke denne jakka her!! Digger blåfargen og den fluffy teksturen. 

Likes

Comments

Outfits, Fashion

Hårbøyle er en stor trend om dagen, og jeg har funnet meg en ny favoritt. Denne rosa fra det norske merket Estherbow. Håndlagde bøyler, laget på stoffrester. Altså gjenbruk av tekstiler. Kult synes nå jeg:)

Likes

Comments

I helgen har jeg vært på hyttetur på Beitostølen for å feire 30års dagen til en venninne. Det er så deilig å være på fjellet, man føler seg så fresh av den friske lufte. Endelig fikk jeg stått litt på snowboard igjen også, og føret var så digg. Pudder og sol!! Vi var en stor gjeng som feiret bursdagen til Ulrikke med leker, afterski og middag. Så ble en sykt morsom helg:)

Nå er jeg hjemme igjen, så nå er det film og sushi. Ha en fin kveld videre! xx

Likes

Comments

Outfits

Top Maud / jeans Weekday / bag Cala Jade / shoes Ganni / earrings Annie Berner

I går var jeg på middag i forbindelse med Versace sin nye duft. Vi ble servert 9 retters. Første gang jeg har fått så mange retter, så trodde jeg skulle rulle ut av restauranten. Men ble perfekt mett. Gøy å smake på så mye forskjellig.

Nå driver jeg og pakker og gjør meg klar til fjellet i helgen. Skal til Beitostølen. Gleder meg til en helg med frisk luft, masse snø og snowboard:)

Likes

Comments

In cooperation with Estée Lauder Beauty

Når det gjelder huden min så er det en ting jeg alltid er nøye med og det er fjerning av sminke og pleie av huden før jeg legger meg. Jeg bruker alltid litt tid, er vel egentlig ganske treigt på badet før jeg skal sove, hehe.. Men det er fordi jeg liker å bruke litt ekstra tid, litt "me time" til huden for å oppnå en ren og fin hud. I det siste har jeg testet ut "Advanced Night Repair" serien til Estée Lauder som passer perfekt til huden min nå om dagen, da den trenger mye fukt og pleie pga vinter, mye reising, stress og lite søvn. I tillegg begynner jeg jo å dra litt på årene, hehe 28 år, så litt anti-aging er ikke feil heller. Tenkte å gå igjennom steg for steg mine rutiner om kvelden.

Først fjerner jeg sminke og renser huden. Dette er noen jeg alltid gjør, uansett om jeg har vært på fest eller er super trøtt. Sminken må av, ellers føler jeg meg bare skitten. I "Advanced Night Repair" serien finnes det to forskjellige renser. "Micro Cleansing Balm" og "Micro Cleansing Foam". Begge produktene renser godt og virker beroligende samtidig som de ikke tørker ut huden, noe jeg synes noen renser kan gjøre. Av disse to er nok Foam min favoritt siden den har en litt lettere konsistens og blir til mykt og luftig skum når du fjerner sminken. Men om jeg trenger litt ekstra fukt en kveld bruker jeg Balm. Det er en rensebalm som smelter til en silkeaktig olje mens du masserer den inn i huden. Når du tilfører vann, utvikler den seg til en lett melkeaktig lotion som lett vaskes av.

Etter rensen påfører jeg "Eye Concentrate Matrix" rundt øyepartiet. Den fukter, reparerer og styrker området rundt øynene, og skal hjelpe mot aldringstegn. Den påføres med å massere massasjeapplikatoren rundt øynene.

Neste stepp er Estée Lauders med populære produkt, serumet "Synchronized Recovery Complex II". Dette er deres mest omfattende, mest avanserte serum noensinne. Et anti-aging serum designet for å jobbe mens du sover, det virker på linjer og rynker, sløvhet og tørrhet for å gi en mer ungdommelig og strålende hud. Den tetter ikke porene, er uparfymert og oljefritt. Produktet er jo først og fremst er et anti-aldringsprodukt, men siden det er lett i tekstur og takler tørrhet og dehydrering så passer den til de fleste hudtyper. Jeg har ikke så synlige tegn til mye rynker og slikt ennå, men jeg merker jo at ting begynner å skje med huden min, så satser på at dette skal hjelpe å forebygge aldring. Flasken kommer med en pipette dispenser som gjør det lett å påføre produktet hygienisk med dråper.

Det siste produktet er "Intensive Recovery Ampoules". Dette produktet bruker jeg på dager jeg trenger ekstra fukt, har hatt en stressende periode, lite søvn eller føler jeg trenger ekstra glød. For er det noe dette produktet gjør så er det å gi ekstra fukt, så jeg våkner opp fresh dagen etter. Dette har jeg virkelig bruk for nå om dagen nå som det er vinter og jeg føler jeg har mistet helt gløden. Produktet kommer i små ampuller. Når man påfører det river man av toppen på ampullen og påfører innholdet på huden med å masere det inn. Man kan avslutte med fuktighetskrem, men jeg føler at det er masse nok fukt med serumet og disse ampullene, hvertfall for min hud. Et lite tips er å bruke disse ampullene som forebygging uken før du vet at huden blir utsatt for mye stress, som feks lang reise eller du vet du kommer til å ha mye stress med jobb og lange dager.

En annen ting jeg liker med disse produktene er pakningen og emballasjen. Jeg liker at ting ser pent ut og det gjør jo disse. Så de tar seg fint ut på baderomshylla i tillegg til å være bra produkter.

Så dette er mine kveldsrutiner om dagen. Foreløpig er jeg veldig fornøyd og føler jeg våkner opp med glød. Så gleder meg til å teste produktene videre:)

Likes

Comments

Fashion, Beauty

I går var jeg på en morsom shoot. Jeg gjorde sminke, Marte Dalhgren på styling, Pål på hår, Massimo Leardini som fotograf og Jenny Sinkaberg som modell. Et kjempe bra team å jobbe med så gleder meg veldig til å se resultatet. Her er litt behind the scene bilder fra shooten. En liten sneak peak, viser bildene når de kommer på trykk.

Likes

Comments

Happy Valentine's day alle sammen. Håper alle har hatt en fin dag. Jeg har bare jobbet, gjort sminke på en morsom shoot, så ikke noe feiring av Valentine's på meg. Men fikk en liten Valentine's gave levert på jobb av Glitter. Såå hyggelig overraskelse med rosa roser og en liten gave:)

Likes

Comments

Jeg føler det eneste jeg har gjort i dag er å løpe mellom event og spise, hehe.. Jeg startet dagen på frokost hos Vero Moda i forbindelse med det nye kolleksjonen som slippes snart. Veldig mye fine vårnyheter som kommer. Frokosten var på Mina Milanda, den fine blomsterbutikken på Frogner. Bordene var dekket med fine blomster og sykt digg mat!! Ikke dårlig å starte dagen slik:)

Etter dette var det lunsj med Weekday. De slipper en del nye jeans, så vi fikk servert digg lunsj, titte på nyheter og prøvd jeans. Jeansene fra Weekday har lenge vært en favoritt hos meg (ikke reklame, men min mening). De passer min kropp veldig godt, er digge å gå i, holder seg godt og prisen er veldig rimelige. Nå kommer de med en del nye fasonger pluss en del nye farger i de tidlige fasongene. Jeg har sett meg ut den gule der på bildet under, hehe.. Men en ting jeg fortsatt ikke har funnet er den perfekte hvite high waist jeansen, så kom med tips om dere vet om en!

Resten av kvelden skal brukes til jobb. Håper alle har hatt en fin dag:)

Likes

Comments

Instagram@ninasandbech