Välj färg och vinn fina rabatter

Innehåller affiliate-länkar

FÖRNYAD ORIGINALMÅLNING

En olja som fått ny färg... bättre eller sämre? Rösta och kommentera så får du som tack för hjälpen 25% i Art Shop!


KORT OM MÅLNINGEN

Psalm 84, oljemålning på canvas. Finns i original 54x46 cm och begränsad upplaga Fine art prints 31x36 cm.

Målad strax efter en resa till Israel. Kvinnan som spelar harpa satt och spelade vid en vacker gränd i de Judiska kvarteren i Jerusalem. Gatustenarna i Jerusalem är svår att måla eftersom de glimmar som guld i solen, men att måla dem helt i guld skulle se liksom helt orealistiskt ut, därför finns det en aning av guldstänk i målningen för att på det sättet synliggöra den glimrande gatstenen.

Mina målningar bär alla på en historia, en resa eller reflektioner, vissa mer dolda och vissa klart synbara.

Jag vill att min konst inte bara ska vara en vacker dekoration på väggen utan även ge harmoni och vara som en tillflyktsort för själen.


1. NY FÄRG OCKRA & GULD

Ovan ser du den senaste färgen på oljemålningen. Jag har dämpat kontrasterna i målningen genom att använda ockra, dels för att göra den mer realistisk och dels för att fåglarna ska framträda mer. Ansiktets färger har jag också gjort ljusare.2. FÖREGÅNGAREN GULD & TURKOS

Originalmålningen gick i guld & turkos, kontrasterna var större och tavlan är en riktig färgklick.. Tavlan finns inte kvar i denna färgkombination men misströsta inte den finns kvar i fine art prints i begränsad upplaga.


RÖSTA

Vilken färg är snyggast?

TACK FÖR HJÄLPEN!


Som tack för hjälpen så får du 25% i Art Shop. Använd kod: spring17 erbjudandet gäller endast tills nu på onsdag (26/4) så skynda fynda. Därefter är det ordinarie priser som gäller.


VÄLKOMMEN!

Till NinaBjorkArt Shop

Gillar

Kommentarer