Hyr lyx!

Innehåller affiliate-länkar


Kan man hyra lyx...?

Tycker du, som jag, att det ibland känns roligt att förnya hemma? Att förnya med nya spännande färger och att skapa lyxigt mysiga oaser i hemmet.

Det finns inget lyxigare och vackrare för väggarna än en tavla i original!

Att köpa ett konstverk, jag vet… det kan vara dyrt. Men lyx behöver inte bli dyrt, nu finns lösningen, du kan hyra en eller fler original tavlor och förnya ditt hem med lite guldkant i tillvaron! För det är dina väggar värda!


Lyx för hemmets väggar


Hyr konst som matchar dina färger i ditt hem. Hyr en månad eller mer och efter hyresperioden skickas tavlan tillbaka eller så dras inbetald hyra av kostnaden på konstverket om du vill köpa tavlan. Men det är bra att bestämma sig i tid eftersom om någon köper tavlan under hyresperioden så sänds tavlan till den nya ägaren direkt efter hyresperiodens slut.

Kanske har du nyss flyttat in i en bostad tillfälligt och kommer flytta igen efter en period? I dagens mångskiftande samhälle är det ju en toppen lösning att hyra konst under den perioden du bor i bostaden. När det är dags att flytta skickar du tillbaka tavlan och du har bara betalat 0,02 kr/månad, av tavlans totala värde + 500 kr i uppläggningsavgift. Billigare kan det inte bli för ny original konst på väggarna!


Arbetslyx


Finns det något som heter arbetslyx?

Det låter lite paradoxalt, men förutom caféautomaten 😉 så finns något annat mycket påtagligt som gör arbetsplatsen till en levande miljö som känns lyxig. Med original konst på väggarna ger det en färgklick som uppmuntrar och ger energi. Att hyra konst ger även en möjlighet att ändra till en ny tavla efter hyresperiodens slut.


Lyx present


Vilken lyx att få en tavla i present!

Kanske någon fyller år eller kanske behöver du en julklapp och vill köpa en tavla men vet inte om tavlan passar?

Hyr konstverket en månad exempelvis över jul och blev det en lyckad present, fortsätt att hyra eller köp loss konstverket, passade inte konstverket så kan ni välja ett annat eller så lämnas tavlan tillbaka utan att du behövde ligga ute med hela kostnaden för tavlan.


Hyr original konst

Gör så här


Gå in på sidan:

Nina Björk Art

där kan du välja, observera att det endast är original akryl och oljemålningar som ej är sålda som går att hyra.

När du valt ut en tavla sänd ett mail till [email protected] med info om vilken tavla du är intresserad av samt hyresperiod och adress för leverans och betalares uppgifter. Under dagen eller senast följande dag skickas ett svar med betalningsuppgifter, info och hyreskontrakt över hyresperioden.

Kom ihåg att vara ute i tid, leverans kan ske tidigast 1 vecka efter inbetald hyra samt signerat kontrakt.

Kanske det är svårt att välja?

Inga problem, hör av dig så hjälps vi åt med att hitta den bästa för dig.


Tavlor i Galleriet fyllas på efterhand

så bevaka gärna sidan, fler tavlor kommer...


Gillar