Smultronställe vid Vättern

Innehåller affiliate-länkar

Semester, sol & sommar! Semester är en tid att vila och upptäcka nya utflyktsmål. Många väljer att åka utomlands för att få mer sol & bad, men det finns vackra platser att upptäcka i Sverige som man missar i jakten på solen. Vi brukar alltid passa på att åka ut på upptäcktsfärd i Sverige på sommaren. Här är några platser vi besökt i sommar.

På väg söderut från Stockholm till Mölltorp åkte vi förbi Mariefred och tog en lunch på Gripsholms Värdshus som ligger vid Mälaren med utsikt mot Gripsholms slott.

Vackert & idylliskt.

Vackra takmålningar

Men lunchmackan med café latte var en besvikelse. Med en sådan vacker vy förväntar man sig lite mer av en kyckling wrap. Jag hade fått bättre macka & latte på en bensinmack..

Vackra Mölltorp

I Mölltorp stannade vi ett par nätter och njöt av sol och gemenskap.

Är det alltid sol i Mölltorp?

Johan & Dino

Vacker sovplats i trähus. Det är något speciellt att sova i ett trähus, mysigt och luktar så härligt gott!

Riddarveckan i Hova

I .Hova besökte vi en riddarmarknad.. Mycket folk, vackra kläder och toner från en svunnen värld.

Varnhem

I Varnhem finner man mer historia. Vid Varnhems kloster finns det utgrävningar och historia om de som brukade bo på platsen ända sedan Vikingatiden. Spännande & Intressant.

Som storstadsbo uppskattar man en lugn stund i trädgården i en vacker miljö med fina vänner.... lyssna, denna sången spelade Mats & Tina på vårt bröllop! 💕

Tacksam för en underbar semester!

Gillar

Kommentarer