Present Tips!

Innehåller affiliate-länkar

Funderar du på att köpa en tavla till någon i julgåva eller present, men är osäker om tavlan passar?

Lösningen är här, köp ett presentkort! Presentkortet gäller alla tavlor i Nina Björk Art shop samt tavlor i Galleriet (vid förfrågan). Presentkortet gäller tom 2018-03-31. Gott om tid att välja!

Beställ ett presentkort

Att beställa ett presentkort är enkelt. Beställ presentkortet genom att klicka på bilden ovan, då kommer du till sidan med presentkortet och kan göra din beställning. Observera att presentkortet bara gäller i Nina Björks artshop. Men finns det någon tavla i Galleriet som inte finns i artshop så går det bra att göra en förfrågan angående tavlan och finns den kvar är det möjligt att även köpa den och använda presentkortet som del av betalningen.


Fördelen att få välja själv

Ibland kan det vara svårt att välja, och ännu svårare att välja present eller julklapp till någon. Det är lätt hänt att man ger en present som sedan blir helt fel, kanske det är färgen eller stilen som inte passar. Men nu finns lösningen här, med hjälp av ett presentkort kan mottagaren själv välja.

Beställning steg för steg

  1. Gå in på Artshop klicka på Presentkort
  2. Klicka på Add to Cart
  3. När produkten är betald får du en länk att ladda ned presentkortet
  4. Skriv ut kortet och skriv på eller signera digitalt. Ditt namn (beställare) samt mottagarens namn.
  5. Skicka presentkortet via mail eller skriv ut och ge presentkortet till mottagaren.
  6. Mottagaren väljer i artshop eller galleriet på ninabjorkart.com och kontaktar sedan [email protected] före 2018-03-31 och får tillbaka en kod värde 500 kr som används i Artshop för att köpa tavlan (observera att koden endast gäller i 3 dagar från det att ni mottagit koden via mail)

Konst för hem & kontor

Gillar