Målerikurs i Atéljen

Innehåller affiliate-länkar

Plus 28° ute men i min ateljé är det tyst, lugnt och svalt. En oas i Stockholm där man några timmar kan fly stressen och få näring att växa kreativt. 


Färglära & Komposition

Under mina kurser i måleri för nybörjare börjar vi med färg- och kompositionslära sedan lite om olika medier som man kan använda sig av för att få vissa effekter.

Sedan går vi snabbt vidare till att börja måla eftersom det är under själva utförandet man lär sig mest. Jag ger även tips och råd som jag samlat på mig under årens lopp. Jag vill och eftersträvar elevens utveckling och att de som gåt på kurs hos mig ska känna att de utvecklats.


Måleri

Fördelen med att använda sig av akryl är att akrylen torkar snabbt, själv föredrar jag oljefärger, trots den långa torktiden. Deltagarna i kursen får välja vilket som passar dem bäst att måla med.

Under nybörjarkurserna ligger focus på realism och att träna ögat att se, för att sedan föra över detta på duken. Trots att det är realism vi eftersträvar i denna kurs så tar jag i beaktning det som är unikt i elevens stil och sätt att måla. På så sätt finns det unika i elevens sätt att måla kvar och arbetas inte bort. Varje målning blir en unik tolkning, trotts att de målar samma äpplen.


Kurser

Är du intresserad av att lära dig att måla? Här kan du läsa och få mer information om de olika kurserna. Små grupper tas emot i ateljén större grupper i lokal i Stockholm. Klicka på länken nedanför bilden så kommer du direkt till kurserna


Gillar

Kommentarer