Helgens Vernissage i Gamla stan

Helgens vernissage var lyckad med många nya besökare från Västerlånggatans flanörer som kikade in på utställningen. Min trogna skara av vänner och konstsamlare var också här. Tacksam och glad över helgens utställning!

Tack!

Ett vernissage är för mig ett sätt att säga tack till alla mina följare och konstsamlare samt en möjlighet för mig att träffa nya människor som inte är ute så mycket på internet. I dagens samhälle använder vi oss mycket mer av internet. Men det går aldrig att ersätta mötet med människor i.r.l. och det är just därför jag håller utställningar för det värdefulla mötet. Dessutom är det bättre att se konsten i verkligheten än att köpa konst på internet, upplevelsen blir betydligt bättre och ett fotografi kan aldrig riktigt ge den känslan som att se ett motiv i verkligheten,.

Inte bara tavor

De populära glas-underläggen är slut! Hinner inte få in nya till utställningen, men kommer att informera när de finns inne igen. Det finns även två glastallrikar kvar. Dessa unika tallrikar är endast framtagna för utställningen.

Galleri 67

Du hittar min konst på Galleri 67, Västerlånggatan 67, Stockholm. Må-To kl. 10-18. Fram till o med nu på torsdag 19/4.

Välkommen!

Gillar

Kommentarer