Grått med stänk av guld

Innehåller affiliate-länkar

Nyss kommit hem från träningen och sitter i soffan och tittar på min fina läshörna. Är så himla nöjd med hur allt går så bra ihop. Skönaste skinnfåtöljen från Newport kommer tyvärr inte ihåg märket men den ser nästan ut som en Chesterfield fast mindre och mina vackra Himla linnegardiner som ger ett sådant harmoniskt ljus, just vad jag behöver nu efter träningen, lite stillsamhet. Den vackra lampan kommer från Norrmalms Elektriska på St Eriksgatan. Unik lampa som är svår att hitta, men går du dit så kanske de har några kvar, den är lite kort men jag har ställt den på en låda inköpt på IKEA som jag betsat i mörkbrunt.

Växten vid fåtöljen måste dock bytas ut. Någon som har något förslag på vilken växt jag ska placera där? Tacksam för tips :-)

Tavlor

Original målningar i grå toner med guld akrylfärg och stenar i kristall. Målade för att passa de som gillar ljusa toner. Läckra och lättplacerade. Snygga ihop. Endast 2500 kr/st. Finns endast 2 kvar så skynda & fynda. Med varje produkt följer ett certifikat som garanterar att produkten är ett original.


Trevlig helg! 💕

Nina

Gillar

Kommentarer