Vilka härliga vita väggar!

En ny arbetsyta...

Förbereder Konstrundan på Kungsholmen till helgen och fått möjlighet att hänga min konst i den lokala kyrkan, Fridhemskyrkan. Vilket ställe! Ser mer ut som ett galleri än en kyrka. Vita stora generösa väggar, varje konstnärs dröm! Vackert gammalt trägolv och mysiga soffor att ställa i mitten så att besökare bara kan komma och ta lite snacks och sjunka ner i den härliga soffan och drömma sig bort en stund. Jag hoppas att min konst kan göra att besökaren får en behaglig och insiktsfull dröm med massor av egen inspiration.

Hela lokalen fick SATS tavelupphängningssystem och det finns inget bättre sätt för att slippa hål i väggen. Kostar lite men i längden lönar det sig och jag har hört att i denna lokalen kommer det vara konst på väggarna ofta. Lokalen kommer att användas för fler utställningar. Spännande!

Hela kvällen igår arbetade vi med att sätta upp tavellisterna, vilka hjältar det finns i Fridhemskyrkan som hjälper oss med detta! Denna kyrkan är väl värd ett besök!

Snart dags....!

Konstrundan startar nu på lördag den 28:e, kl 12 - 17 på hotell Courtyard by Marriott, Rålambshovsleden 50 och pågår t.o.m. söndag 29:e.

Min utställning i konstrundan är på Bergsgatan 59, Fridhemskyrkans lokaler vid entréplanet.

Öppet lö 12-17 och sö 12-15


Välkommen!

Nina Björk

Gillar

Kommentarer