De ä mycke' nu!

Jobbar inför en konstutställning i Gamla stan den 14:e april, tokmycket att göra. Vill helst jobba länge på denna tavlan, eftersom det är så roligt! men på grund av tidsbrist så får vi se hur långt jag kommer. Måste snart sluta måla i olja så att tavlorna hinner torka till utställningen. Men just nu är det ju så himla kul att jag bara vill måla och måla..

Så mycket att göra, så lite tid...

Edge

Vi går mot en ny tid och mycket i samhället känns oroande och ostadigt,

befinner vi oss vid tidens slut eller blir det bättre snart?

Jag fångar upp mycket oro i samhället.

Något som är säkert är att vi möter och kommer att möta utmaningar och för att ta sig igenom kanske man bör växla focus och istället för att se på omständigheterna, se inåt och uppåt.

Spegla sig själv i det ändlösa, för en djupare mening.

Skådespel räcker inte längre, vi behöver en trygghet som går långt bortom seendet.

Utforska det som finns bakom seendet, upplev nya färger som tar ditt sinne på upptäcktsfärd som får dig att förstå att det finns en gräns, en kant, en begränsning av mänsklig förmåga. Den vetskapen andas trygghet och kreativ förmåga.

Edge är något som skyddar mot ändlös tomhet.


Positiva begränsningar

På det arbetsmässiga sättet innebär "Edge" att jag har insett fördelarna med en begränsad palett, Steg för steg bytte jag ut min palett och arbetar idag endast med 5 färger och upptäckte att

Less-is-More!

Begränsningar kan vara positiva.

Att hålla en konstutställning är pressande och utmanande, precis som när en idrottsman/kvinna har en tävling framför sig så motiverar utställningen mig till att ständigt utvecklas, vilket är en spännande väg eftersom det inte finns något specifikt mål, förutom utveckling. Men utställningarna tjänar som ett delmål och är minst lika spännande som en tävling, en tävling där vinsten ger förnyad utveckling.


Välkommen att se mer under utställningen

EDGE

14 - 19 april 2018.

Galleri 67, Västerlånggatan 67,

Gamla stan, Stockholm.

Gillar

Kommentarer