Förberedelser inför Konstrundan

Hösten är här och med den massor av förberedelser inför event och utställningar. Idag är en stressig dag med att hinna med allt före jag åker iväg utomlands en vecka.

Just nu jobbar konstföreningen 12 broar med att förbereda Konstrundan på Kungsholmen. Vi är en ideell förening yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare på Kungsholmen som en gång per år arrangerar en konstrunda tillsammans. Förutom måleri, papperskonst, textil och silversmeder kommer även skulptur och möbeltapetsering finnas med i år.

Förra året var det snökaos men ändå mycket välbesökt med över 500 besökare som trotsade ovädret och gick runt till de olika ateljéerna och lokaler där konstnärerna befann sig.

I år hoppas jag vi slipper snö kaos!

LISTA ÖVER MEDVERKANDE KONSTNÄRER OCH KONSTHANTVERKARE

Du som besöker konstrundan och funderar på att vara med nästa år kan söka med 5 bilder och CV till [email protected] Konstföreningens jury kommer att gå igenom ansökningarna och meddela dig beslutet. Juryn består av högutbildade yrkesverksamma konstnärer.

Konstrundan börjar med en samlingsutställning på Courtyard by Marriott och sträckan till de olika ateljéerna är på ca. 3 km. Om man väljer att promenera runt, blir det ett trevligt sätt att förena nytta med nöje.

Jag har också hört att någonting kommer att ske under natten i Woo-Bock Lees Ateljé, st Eriksgt 9. Konstnär Gustav Samlerius kommer att göra något... vet inte riktigt vad...

fortsättning följer...

Gillar

Kommentarer