Min sommar 2019

Sommaren 2019 var fantastisk! Lätt 10/10.

Sommaren har innehållit resor till Malmö, Karlskrona, Paris, Stockholm och Göteborg.

Friidrotten har haft en stor prio denna sommaren med tävlingar i stort sett varje helg. Tävlingssäsongen gick jättebra med ett 6 meters längre pers i diskusen (41.69) gentemot förra året. De bästa minnena är Jsm silvret och den första landslagsdebuten (ungdomsfinnkampen) och Lag-Sm finalen.

Sedan åkte jag och kompisarna på festival i Karlskrona (skärgårdsfestivalen). Det var en magisk helg med artister som Fricky, Miriam Bryant, Laleh och Norlie&Kkv. Vi sov dessutom i en kompis husvagn i Kallinge, vilket gjorde trippen till Karlskrona ännu mysigare!

Vi tog dessutom en shoppingtur till Malmö i början av sommaren, vilket också var himla mysigt. Vi åt mat på vapiano och fikade på espresso house, bättre dag är svårt att önska sig!


Jag säger ett ord, Paris.

Vilken stad!<3

Jag och familjen besökte Paris i början av sommaren, fantastiskt väder alla de 4 heldagarna vi var där. Vi besökte de stora turistmålen bl.a. Versailles, Eiffeltornet, Sacre coeur, Louvren, Triumfbågen. Min favorit av alla de fantastiska ställen vi besökte var Versailles, gud vilket ställe! Jag rekommenderar verkligen att åka ut till Versailles med tåg om man besöker Paris.

+ Att gå och besöka kungens sommarresidens och drottningens sommarresidens som ligger i Versailles men en bit ifrån slottet.

Topp 3:

1. Versailles

2. Sacre coeur

3. Eiffeltornets topp


Chao Nina <333

  • Resor

Gillar

Kommentarer