Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då va även denna dag förbi. Dagen började med dop och nu sitter vi bara och chillar med tända ljus. Om man skulle ha en riktig kamera och inte bara telefonkameran så skulle jag få mycket bättre bilder. Men en vacker dag har även jag en bra kamera.

Likes

Comments

Längtan efter ett eget hus är stor nu!
Jag längtar så mycket att få börja renovera och fixa ett hus som är helt och hållet i min stil. Att känna att jag har nånting att göra om dagarna och för det första göra nånting som jag älskar. Jag hittar varje dag en massa inspiration på instagram och facebook men kan inte göra det mesta eftersom att det inte finns utrymme här i lägenheten. Soffbordet som ni ser på dom första bilderna så har jag själv gjort, resten har jag lånat från google.
Att få snickra ihop egna möbler är nånting jag vill mest just nu men känns lite onödigt då man inte vet om man kommer använda det senare när man köpt hus eller inte.
Men inspirationsbomb kommer här.


Likes

Comments

Hejsan! Fick en inspirationskick då jag tittade lite på Google på DIY saker. Började fundera om jag har nånting som ligger och skräpar som jag skulle kunna ta och piffa upp lite så då hittade jag dom här små tavlorna. Allt jag gjorde va att jag tog mitt fotopapper och klippte pappret i passande storlekar och började rita på dom. Tavlan med guldramen va första jag gjorde, den hade ingen bild eller papper i sig + att det gick och öppna hela tavlan som man normalt brukar kunna göra. Men dom andra 3 tavlorna så va fastlimmade på baksidan så dom fick jag inte upp.. Såå jag va tvungen att lägga dom rakt på dom gamla bilderna, men vad gör de? Dom hålls ju där iallafall.

Likes

Comments

Hej på er! Det här är mitt första inlägg här på bloggen. Vi ska hoppas på att jag faktiskt kommer att börja blogga nu och inte blogga en tid och sen mitt i allt sluta, som jag har gjort nu säkert 5 gånger? Heh..
Jag kan ju börja med att berätta lite om mig själv.

Jag är 19 år och fyller 20 år om 19 dagar. Bor i en lägenhet på 74m2 ute på landet men bara längtar tills jag får bo i ett eget hus så jag får renovera och fixa allt som jag vill ha det. Min stil på inredning skulle jag säga är lantligt men ändå modernt; mysigt och bara underbart. Intresserad av ganska mycket olika saker. Inredning, fotografering, smink, kläder, måla och göra egna möbler av gamla saker men nånting som ligger mig väldigt nära hjärtat är stearinljus. Jag bara älskar ljus. Ett av det mysigaste jag vet. Dom som känner mig vet hur mycket ljus jag kan ha på på en och samma gång. Som mest i vardagsrummet så har jag 15 ljus på just nu men bara för nån vecka sen eller 2 så va det över 25 ljus med block ljus inräknat. Utbildad inredare men för tillfället arbetslös.

Vi ska hoppas på fler inlägg nu i fortsättningen.

Likes

Comments