barn, familj, life, Resor, Trips and travel, Weekend

Hej höst! Ja vad galet att det snart är oktober! Jag försöker bli av med en ihärdig förkylning som inte vill släppa sitt grepp om min kropp. Det sitter kvar i näsan och öronen men jag vill bara att den ska försvinna.

Älskar den här bilden, tagen när vi var på väg hem från Monaco.

Våra närmaste grannar var en fransk familj med två barn ungefär samma ålder som I och Y så det lektes bla vattenkrig till sent på kvällarna.. Isak pratade engelska (något jag faktiskt inte visste att han fixade så bra) och Y körde mest svenska med två fransktalande barn, men de lekte så bra ihop ändå, fantastiskt.

Nice- might be our favorite place :)

Vi ska iväg om en liten stund, barnen vill äta hamburgare. Fast jag vill bara stanna hemma och röja och plocka och städa. När man inte hinner på vardagarna så ser ut som ett bombnedslag till helgen, och det, sticker i ögonen på mig. Fast idag har vi ingen lust att städa.. Y har städat sitt rum dock och jag har satt igång tvättmaskinen och A diskmaskinen. Det får vara tillräckligt för idag. Jag måste spara krafterna till träningen sen👍Trevlig helg!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kids, Parenting

Jag vill inte att det som alltid har varit så roligt ofrivilligt blir en börda på grund av tidsbrist. Jag läser inga bloggar och bloggar knappt själv längre, dock finns en massa ofärdiga blogginlägg som jag inte vet om jag ska radera eller publicera.

Det är mitten av juli månad redan och semester. Sommarlovet är officiellt här. Idag var Isaks sista dag på förskolan, och han har tömt sin låda redan förra veckan och fått ta med hem sin pärm med en massa teckningar och bilder från inskolningen, utflykter, experiment, födelsedagsfiranden osv. som fröknarna tagit under den här tiden. Vilken gullig grej! Han tycker att det är spännande och ser fram emot att få nya kompisar och bli bättre på matte och att läsa, medan jag blir känslomässig haha.

Jag tänker på hur fort tiden gått och hur mycket tid man spenderat på jobb under dessa 3,5 år, så många timmar! Därför är det verkligen viktigt att njuta av tiden man får tillsammans♥

Likes

Comments

Everyday life

Haft en fin helg med kickoff med arbetskollegorna i fredags där vi blev uppdelade i två lag och inlåsta i olika rum, vi fick lösa en massa uppdrag för att komma ut därifrån. Kommunikation och logiskt tänkande is the key. Åtföljt av en god middag. Väldigt kul var det.

Igår var jag ute med tjejerna och firade, vi är tre stycken som fyller år inom en vecka så vi bokade in en kväll och firade, mycket trevligt!

Barnen är hos sin mormor och morfar, vi hämtar dem under veckan så att vi kan fira mig, då de gjorde klart för oss att vi inte fick "fira utan barn".

Likes

Comments

Family, Hollidays, Trips and travel, Weekend

Inget inlägg mellan mitt förra 'summer randoms' och detta nu, vilket hopp! jag som skulle vara konsekvent hm.

Vi har inte haft mycket snö, dagarna har mest varit grå, blöta, färglösa, men på Isaberg kan man alltid åka pulka och grilla korv :)

Julhelgen spenderades i Göteborg med mamma, papa och syster/moster med familj.

När vi kom hem upptäckte vi att tomten hade varit här :)

Cold as ice!

Pannkakor och söndagsmys med kompisar.

Pyssel. Tre veckors ledighet gäller att hitta på saker att göra.

Vi hade kusiner från Tyskland på besök, hur fina är inte de här killarna 😍😍

Nyårsafton

Snöklädda träd är så vackert. Nästan något sagoligt över det.

Likes

Comments

En vecka sen vi kom hem efter en vecka i Tyskland, vi har hälsat på kusiner, klappat bebismage och fått känna på värmebölja.

Vi är igång och rensar, städar, målar, och sånt som vi inte orkat påbörja en helg liksom. Nu har vi hållit på i en vecka och det är så skönt när det är klart, och jag verkligen älskar våt hus och dessa små förändringar gör det ännu finare. Det är skönt att göra sig av med en massa saker som vi inte behöver (ständigt pågående projekt då jag inte lyckas göra mig av med allt jag inte behöver på en gång :))

Jag ska fortsätta med målandet idag, det skulle ha varit klart i helgen men vi fick fel färg från butiken, tyvärr. Istället för grå fick vi typ khakigrön färg och jag var så förbannad hela helgen. Kaffepusen är över, nu ska jag fortsätta med att måla! Måste bli klart idag.

Likes

Comments

Bättre sent än aldrig. Lite bilder från vår midsommarhelg som spenderades hemma hos mina föräldrar i Göteborg.

Barnen var i himlen, de fick umgås med mormor, morfar och kusin. Vi fick också träffa en nyfödd kusin, en liten prins som kom på självaste midsommarafton <3 och jag blev moster för andra gången.

​Toppen väder och glada barn, underbart!

Likes

Comments

Everyday life, & other things

Sitter och kollar på fotboll, hejar på Portugal!hehe

Jag är skittrött och längtar efter semestern, barnen kräver sommarlov och vill inte gå och lägga sig på kvällarna. Ändå går dagarna i raketfart och vi har inte några planer för semestern direkt, idéer ja men inga definitiva beslut tagna. Hoppas barra på fint väder så ska det inte bli svårt att hitta på nåt! :)

Likes

Comments

Vad hände med sommaren? Det är grått och regnigt och barnen vill inte vara ute i regnet. Jag vil definitivt inte det. Blev väck klockan sju imorse av att A torkar golvet på nedre våningen. Typiskt honom, sådan ork och energi! Gav barnen frukost, sen åkte han iväg.

Jag och barnen har varit själva idag och vi har varit iväg och hämtat paket, och fixat lite andra ärenden och fikat. Lagat och ätit torskfilé, stekt haloumi och kokta grönsaker, och nu har jag precis satt mig ner. Herregud, jag blir galen på mig själv, jag vill att allt ska vara tiptop här hemma. Men det är det ändå inte, och det fasen helt ok. Men har man ärvt den genen från sin älskade mamma (det är också ok 😄)..

Likes

Comments

Outfits

Roströd är definitivt en ny favoritfärg hos mig! Lätt att matcha, och så fint till solbrun hud, ahh.

Likes

Comments