Home and decor

I divide angels so I have lots of angels in my bedroom

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Bilde med tekst

Noen visdomsord og tanker over livet.

Noen ganger bør en stoppe opp og tenke ut nye veier man kan gå. Når man føler man ikke kommer videre og en sitter fast i noe som ikke gir en glede i livet. Det kan være venner eller en kjæreste som drar deg ned. Noen har familie som en ikke har det bra med, da kan det være lurt å trekke seg unna for en periode.

Bare du vet hva som er best for deg! 

Du har bare et liv...lev det fult ut med kjærlighet til livet<3

Likes

Comments

Norges historie

Dagen feires fordi Norge fikk sin egen grunnlov 17. mai i 1814. Dagen kalles også grunnlovsdagen.

Norges grunnlov ble enstemmig vedtatt av riksforsamlingen på Eidsvoll 16. mai i 1814. Dagen etter, den 17. mai ble grunnloven datert og undertegnet av presidentskapet. Samme dag ble prins Christian Frederik valgt til norsk konge.

17. mai er en offentlig høytidsdag, og en offisiell flaggdag.

De første årene etter 1814, ble dagen feiret bare noen steder. Det er historier om en del private festligheter 17. mai særlig konsentrert i Trondheim. Kjøpmann Mattias Conrad Peterson var en ivrig talsmann for at grunnlovsdagen burde feires som en høytidsdag. I 1824, på ti-årsjubileet for grunnloven, ble 17. mai også feiret i visse kretser i Oslo.

Det var i første rekke Henrik Wergeland som ved sine taler og dikt gjorde 17. mai til en virkelig nasjonaldag i stadig videre kretser i det norske folk. Dette arbeid fikk senere en ivrig forkjemper i Bjørnstjerne Bjørnson.

Det første barnetoget ble arrangert i Oslo den 17. mai i 1870; det var Bjørnstjerne Bjørnson som fikk det gjennomført. Det første borgertoget ble imidlertid arrangert her i Trondheim, det skjedde 17. mai 1826 og initiativtaker var Matthias Conrad Peterson som den gangen var redaktør i Adresseavisen og direktør i Norges bank.

Mens borgertog stadig har fått mindre betydning, og flere steder nå er helt forsvunnet, har barnetoget blitt det sentrale trekk ved 17. mai feiringen både i by og bygd.

Under annen verdenskrig var det forbudt å gå i 17. mai tog og å bruke farger i det norske flagget på klærne. Ved frigjøringen den 8. mai i 1945 ble flagget derfor et ekstra sterkt symbol på Norges frihet.

Siden hovedstaten artianere i 1905 lanserte russeluen, har også deres medvirkning satt et særlig preg på dagen.

Likes

Comments

Alternative verden

Jeg kan føle englene nær meg, kan føle deres kjærlighet, og deres ømme hånd, når de stryker meg ømt over kinnet. Jeg er aldri alene, aldri ensom, når jeg føler deres nærvær. Med sin nærhet omslutter englene meg med sin varme og kjærlighet. De er alltid glade, når de får lov til å hjelpe deg, når du prater med de...lytter de, og du får alltid svar til bake....du må bare lære deg og se, lytte og føle så finner du svaret. Ønsker du en forandring eller noe konkret, så gir de deg det, vis det er til ditt beste på sikt, men du må lytte og de viser deg veien ditt, så du finner det du søker.

<3 Carpe diem <3​

Likes

Comments

Min familie

Hei.

Passet barnebarnet mitt i dag, hvor vi hadde noen timer med kvalitets tid sammen. Så koselig, vi lekte sammen og jeg sang barnesanger som jeg sang for mine barn, når de var små. Sovnet til slutt lillemann etter sang og lek. Gleder meg allerede til neste gang, vi er sammen bare han og jeg. Har allerede planene klar over hva han og jeg skal gjøre sammen <3 En bestemors glede i livet dette....i mitt hjerte <3

Likes

Comments

Personlig

Hjemme etter en koselig dag på jobb, men også litt trist. Når mennesker du er blitt litt glad i, som har berørt deg, når du dag etter dag har stelt, matet og innimellom klare øyeblikk har fått sett og opplevd koselige samtaler med dette fanastiske mennesket som er bak sykdom og dement og som venter på siste pust, som du vet at neste dag du kommer på jobb så er dette vakre mennesket borte for alltid, den er ikke så enkel å svelge.

Men jeg er heldig som fikk oppleve denne vakre engelen og vet at når hun er borte fra denne verden, så er hun smertefri og vandrer i englenes vakre hage, der bare glede og kjærlighet fins.

Slikt må jeg bare venne meg til, det er en pleiers verdag.

Etter denne dagen, mens jeg kjørte hjem, gikk mine tanker til alle de jeg har mistet i min familie, jeg sa navnet til vær å en, mens jeg gjorde det rant tårene og savnet av vær og en både besteforeldre, tanter, onkler og ikke minst min far føltes veldig nært og ble et sår som kjentes i hjertet. Jeg lurte og spurte hvor er dere nå, møtes vi igjen, og får jeg føle....en klem.

Likes

Comments