Lite aminosyror innan jag drar till gymmet. Det var längesen jag gymmade. Planen var att jag skulle börja långsamt, men när jag väl var där kunde jag inte hjälpa att köra på samma vikter innan uppehållet. Idag körde jag underkropp och mitt upplägg är då marklyft, squats, benpress och adductor maskin. Till min förvåning lyckades jag köra lika mycket som innan, nämligen på 10x3 på 90kg i marklyft. Hoppas jag inte känner alltför mycket imorgon. Resten gick också bra.
As 2 the grass

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Idag blev det tyvärr inget morgonpass för min del eftersom jag var tvungen att gå till skolan. Jag hade nämligen en föreläsning som började tidigt. Resvägen hem tog längre tid än vanligt. Jag råkade ta en omväg med många byten vilket resultera i mer än två timmars restid. Det var rätt jobbigt eftersom jag var trött och hungrig. Då känner man sig oftast extra grinig. När jag kom hem hade jag inte så jättemycket tid innan träningen. Åt lite mat och vilade innan jag drog dit. Idag körde jag SW - Submission Wrestling (NoGi). Passet var rätt jobbig eftersom jag inte riktigt förstår vad jag gör eller hur jag ska utföra vissa grejer, men det lär komma. Jag är fortfarande ny. Man får ge det lite tid och fortsätta kämpa helt enkelt. Dagen avslutas med en god måltid, dvs omelett toppat med en näve cashewnötter och 1 msk jordnötssmör. Mmmm...

​Testade en ny träningsfrisyr :)

Likes

Comments

Eftersom jag vaknade precis så att jag skulle ta på mig och ge mig iväg till morgonpasset hann jag inte förberedda någon måltid innan, så när jag kom hem ville jag ha jag något som går snabbt att laga. Det blev alltså Pasta med tomatpesto. Super snabbt och supergott. Tar ca 10-15 min att göra. Den innehåller inte många ingredienser. Endast 4, varav Pasta, Quornbitar, matlagningsgrädde, och tomatpesto. Qourn går att byta ut mot kyckling om man äter kött. Det går även bra att använda grön pesto om man gillar det bättre. Men jag gillar att variera mig så denna gången blev det tomat/ röd pesto. Jag använde dessutom inte vanligt matlagningsgrädde utan från märket imat som är vegansk. Jag föredrar den eftersom den har längre hållbarhetstid och helt enkelt så känner man inte av någon skillnad från en vanlig. Därför tänker jag varför inte välja bort animaliska produkter om man själv inte påverkas negativt, men vet att djuren gör det.

Receptet

Qournbitar ca 150g

Pasta ca 50-80g

Matlagningsgrädde ca 1-1,5 dl

Pesto 1-3 tsk (Eftersmak)

Lite salt

1. Koka pastan efter anvisningar på paketet.

2. Stek Qournbitarna på medelsvag värme, tills de fått lite färg.

3. När pastan är klar, häll över qournbitarna, Tillsätt matlagningsgrädde och pesto. Salt efter egensmak.

Klart!

​Näringsvärde: ca 588 kcal varav Protein = 31,7g, Kolhydrater= 44g, Fett=29g

Likes

Comments

Hihi nu har man beställt något igen 😅😍 Det är annars väldigt ovanligt för att vara mig då jag inte har tid eller ork att shoppa vare sig det är i butik eller på nätet. Men nu har det faktiskt varit så att jag har varit sjuk vilket gav mig tid att faktiskt göra det. Jag kände verkligen att jag behövde lite nya kläder. Jag är lite trött på att bara ha på mig samma saker jämt. Det har trots allt blivit ett nytt år och går lite hand i hand med en nystart för vad som helst egentligen. I mitt fall blev det då nya plagg. Beställde från Nelly som alla känner till, men även från en sida som heter missguided. Jag blev rekommenderad av min storasyster och gick in å kolla. Tyckte de hade jättebra utbud. Tror till och med att de hade mer än Nelly, kanske för att jag beställde mer saker därifån. Det indikerar iallafall att de har bra grejer. Utöver alla klädesplagg köpte jag även lite smycken därav tre choker-necklace och ett armband.

Likes

Comments