Sminket och örhängena jag köpte i helgen! Har provat contourkitet och det är superbra. Jag behövde verkligen en foundationborste - har aldrig ägt någon. Tycker om & Other stories smink och skönhetsprodukter. Har tidigare köpt lotion, handkräm, ögonskuggor, body mist och nagellack där. Min favoritdoft är Punk Bouquet.

Likes

Comments

Den här klänningen har jag sett flera gånger på Michaela Fornis blogg och i helgen råkade jag stöta på den inne på & Other Stories rea (70%!). Men gick bara där ifrån med lite smink och ett par örhängen och kunde inte sluta tänka på den förbaskade klänningen så jag gick tillbaka men då var den borta... Idag jag kollade in på deras hemsida och såg att den fanns kvar! Så jag klickade hem den <3 Men jag VET att den är alldeles för lång för lilla mig och förmodligen lite för pösig med fastän jag beställde den i den minsta storleken. Men planerar att sätta mig vid symaskinen när jag får chansen

Nu ska jag bara klippa en lob (ni vet lång bob) och vänta in sommaren så jag kan bära den på konserter.

Likes

Comments

Min pojkvän hade köpt presenter för en hel vecka när jag skulle fylla 21 och detta var då den bästa/finaste enligt honom och var till själva födelsedagen.

Smycket är från danska Jane Koenig. Halsbandet är i förgyllt silver, har en tunn ankarkedja som är lite extra lång och två lovetags med våra initialer.

Jag brukar vanligtvis inte bära halsband då de känns tunga och ivägen. Har nästan bara ringar i öronen eller pyttesmå örhängen. Fick sjukt många halsband på studenten (!) som jag inte använder särskilt ofta, även om jag försöker för de är så fina. Det här halsbandet är dock en klass för sig eftersom det knappt märks av när man bär det!

Likes

Comments