jeg fik nogle rigtige gode nyheder igår, jeg fik underskrevet en kontrakt hos en salon som elev, og jeg skal starte hos dem på tirsdag! Jeg er overdrevet lykkelig over at jeg ikke skal være skp mere, og at jeg endelig kan komme ordenlig igang ned min uddannelse sammen med en salon med nogle dejlige mennesker.
salonen ligger i vejle, og deres tidligere elev blev lige færdig i tirsdags, som jeg faktisk hjalp med make-up. det var så spændende at være med til at se hvordan en svendeprøve foregår helt tæt på.

jeg har været i praktik i salonen i 2 uger, og har været tilbage på skolen en lille uge nu. jeg er så glad lige nu og jeg går på weekend med den bedste følelse i kroppen. og udover det skal jeg også til min fantastiske veninde og klasse kammerats fødselsdag, så tænker at det bliver en dejlig weekend med start på et nyt kapitel fra på tirsdag!

peace out!
og god weekend!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

nu blev det så den dag hvor vi får karakter for vores farvning, jeg havde min søde mor med som model, og hun ville gerne have dækket hendes grå hår og derefter have noget rød i. her tog jeg en ren 5.0 og kom i alt det hår der skulle være mørkt, jeg havde lavet et fragment i hendes underhår der skulle være rødt.

jeg lavede det fragment som man kalder en banan, den lå i det inderste hår, farvningen gik godt , men jeg fandt desværre en helligdag men jeg havde heldigvis tid til at farve det om så det gjorde jeg. jeg fik fjernet helligdagen og havde ingen farvekanter da vi var færdige.
alt i alt var jeg rimelig tilfreds med farvningen i og med min model havde virkelig tykt hår. min model blev også rigtig glad for resultatet, og gik glad hjem og det er jo det vigtigste.

nedenunder er før og efter billede.

Likes

Comments

vi er nu startet på 1. hovedfoløb, og vi skal op i en masse prøver. vi har lige været oppe i permanent, og jeg havde min dejlige veninde Camilla med til at lave en masse lækre krøller på. jeg lavede en oprulning som jeg ikke havde lavet på nogle før, så dagene op til prøven handlede ikke om andet end øve på et øvelses hoved. jeg brugte lilla og orange skumspoler som skulle rulles i vertikal, så man skulle virkelig tænke over hvordan man stod for hold da op det kunne mærkes i skulderen dagen efter.

jeg brugte dulica nr. 2 som er til farvet hår, det fik lov til at sidde i i 10 min, derefter skulle det skylles i 10 min og så neutraliserings væske der skulle sidde i i 7 min.

efterfølgende skulle jeg style og tørre krøllerne, vi fik en masse volume i hendes hår, og syntes faktisk selv at resultatet blev ret godt. min veninde blev så glad for hendes krøller. og er det stadig.

nedenunder kan i se før billede, under oprulningen, og efter billede.

Likes

Comments

vi skal til prøve i farve, og fik derfor idag lov til at have et prøveforsøg på det vi gerne vil lave. jeg havde en veninde med der hedder michelle. vi havde snakket om hvad hun skulle have lavet inden hun var med heroppe.

vi blev ret hurtige enige om at hun skulle have en mørkt farve i det yderste hår og en knald rød farve i det inderste. vi fik go fra læren om at det kunne vi bare gøre og det var også de rigtige farver vi havde valgt at bruge til det vi gerne ville lave.
vi lagde en 5,0 i hendes brund en 5,0 + 4,0 i hendes længder. derefter kom vi en 7,66 i hendes inderste hår som skulle være rødt.
det fik lov til at sidde i 35 min, fordi det er det loreal's farver skal. vi skylede hendes hår, og fik det tørret og blev lidt chokeret da hendes hår næsten var sort og det der skulle være rødt, var der næsten ingen farve i.
så gik vi lidt i panik og tænkte vi skal virkelig have fat i en rød farve der kan sparke røv, og heldigvis var der en meget sød pige fra klassen der havde en rød magma farve med, og hold da op hvor blev hendes hår rødt.

det endte med at vi droppede at lave hendes inderste hår rødt, og lavede i stedet for en rød balayage på hende. resultat blev mega fedt, og min model endte med at blive mega glad for resultat, og jeg syntes faktisk også selv at det blev virkelig flot, og det klædte hende helt vildt med lidt farve.

nedenunder kan i se før billede, under farvningen og efter billede.

Likes

Comments

vi havde en dag heroppe på skolen hvor vi fik besøg af en fra Elumen af der kom og fortalte om deres farver, vi havde modeller med og fik selvfølgelig lov til at bruge deres farver, som er uden farlige kemikalier.

jeg havde min Kathrine med, og det skal lige siges at hun har hår der går hende midt på ryggen og så er der sygt mange krøller i. jeg håbede på at hun ville noget lidt mere vildt end det vi fik lavet. det endte med vi fik lagt en farve i der skulle gøre hendes varme hår helt koldt. og det blev det. det så så godt ud med alle de forskellige nuancer hun havde i hendes hår, og de blev kun bedre af hun havde krøller.

vi blandede 10@2 og 10@1 og da jeg kiggede ned i farveskålen var det helt lilla og jeg tænkte hold da op en farve, og gik ud til min model som nu troede hun skulle have lilla hår. men både mig og hende fra elumen fik garanteret hende at det blev altså ikke lilla. resultatet blev virkelig flot og min model var så glad for det da vi var færdige. vi fik stylet hendes krøller super flor op og hun havde lige pludselig en masse volume i håret.

nedenunder kan i se før og efter billede.

Likes

Comments

mig og @Camilladam har øvet og øvet på permanent de sidste par dage, oprulning efter oprulning. og i tirsdags da vi havde Susanne, kom vi på den skøre idé har dam skal da have lavet permanent. Og Susanne gik med til det. så jeg rullede dam's hår op med lilla skumspoler, hun fik en styrke 1 i permanent væske, og fik de flotteste krøller i hendes ellers meget glatte hår.. tror aldrig jeg har været så nervøs for at gøre noget forkert, altså prøv og tænk på hvis jeg havde brændt hendes hår af., hun havde sku da aldrig snakket til mi igen.. haha. men heldigvis kunne vi hjælpe hinanden og der skete ikke noget og dam har fåret noget smukt hår med massere af krøller, og det er så flot til hende..

de tre billeder er alle sammen af camilla. før, under og efter billeder. og som i kan se har hun fået en masse fylde og nogle flotte krøller. og det er så flot til hende, så jeg er lidt stolte over vi fik det til at lykkes, med lidt hjælp fra Susanne.

efterfølgende har jeg øvet mig meget på permanent, for syntes faktisk det er ret hyggeligt at rulle op. og har taget tid på mig selv idag og det tog mig tre kvarter at rulle et hel hoved op idag på grå skumspoler, og første gang jeg lavede en oprulning kunne jeg ikke engang få et til at sidde fast. det første billed i ser er første gang jeg lavede permanent og de to næste er fra i dag.. som i kan se er det blevet lidt kønnere at se på. og på den førte er der og en masse spyd til at holde det hele på plads, dem behøver jeg ikke længere, så er da blevet lidt bedre siden jeg var til kvotesamtale og lavede min første oprulning. 

Likes

Comments

Jeg er endelig kommet igang igen efter sommerferien, som jeg brugte på at arbejde... så det er ikke ligefrem fordi man er blevet brun i ferien.... men men men jeg er startet i det der hedder skolepraktisk på min skole i Kolding, da jeg desværre ikke har fåret en elevplads endnu. jeg bruger Pt meget af min tid på at få fulgt op på e ting jeg havde svært ved på grundforløbet. så jeg har øvet mig på føn bølger og bombage.. bombage har jeg stadig meget svært ved, men bølger er faktisk ved at være der, og er helt stolt af hvad jeg har lavet(se billed nedenunder) men da man skal drive sig selv hele tiden heroppe tager man også nogle gange de opgaver man ved man er god til og godt kan lide at lave. så idag har jeg øvet ,og på og få mine fletninger til at sidde lige i skabet og syntes da selv jeg er god på vej(se billed nedenunder)

på det første billed i ser, var det første gang jeg prøvede at laver bølger og som i kan se var der ikke ret meget bølger over det. og på de næster billeder kan i se hvad jeg lavede igår, der er da lidt mere bølger må man sige. så lidt stolt er jeg da. billedet efter er min første bombage. og en er ikke ligefrem flot, så når jeg får lavet en flot bombage ligger jeg den op ved siden af. mine fletninger blev dejlig stramme og jeg brugte endda spidskam til at få indelingerne lige og ens, og jeg kan godt fortælle det er altså ikke lige nemt at flette mens du skal have en kam i hånden. dagen efter prøvede jeg at lave fletningerne i min venindes hår, og blev faktisk ret overrasket over hvor meget svære det er i et ægte menneske hår, der er virkelig forksel på hvor levende håret er. alt i alt er jeg egentlig meget tilfreds med det jeg har fået lavet de sidste par dage, men ville nu hellere have en elevplads..

men der er gode nyheder, jeg skal nemlig i praktik i to uger fra på mandag i horsens. salonen hedder unique hair og de søger elev. så kryds alt hvad i kan for at jeg får en elevplads. tænker at det må være min tur nu..

Likes

Comments

vores design lærer havde givet os en opgave hvor vi skulle lave et moodboard der viste hvem vi var.. og jeg tænkte fedt klip og klister! men ane havde andre tanker bag, det var ikke bare klippe klister vi skulle. vi skulle jo rent faktisk tænkte over hvad vi ville have på den..

- så jeg valgte at der hvert fald skulle være noget med mine hunde da de spiller en stor rolle i mit liv.

- og der skulle indgå en tekst og vores forbogstav , så derfor valgte jeg denne tekst da jeg elsker denne tekst og har den endda tatoveret på siden af min krop. n'erne syntes jeg skulle stå lidt sjovt og det endte med at ligne sådan nogle sove tegn, og det er jo fint for jeg elsker at sove...

- noden nede i hjørnet symbolisere at jeg elsker at synge og hører musik, der går ikke en dag hvor jeg ikke synger eller hører musik..

ja det varlidt om mig og mit smukke moodboard...

Likes

Comments

Nu skal i hører om 70’erne. Vi har fået en opgave i design som omhandler at vi skal lave en årti styling og skrive om vores årti, og som i nok snart kan regne ud har jeg valgt 70’erne.

Der er rigtig mange forskellige stilarter i 70’erne, men mest handlede det bare meget om at se flippede ud og peace! Jeg har valgt at tage en lidt anden vej, hvor det ikke kun handler om at se flippede ud men også som at have stil og så har jeg gjort det lidt mere nu moderne.

Trompetbukser, frynser, kæmpestore briller og Hatte med brede skygger, veste, frynser, bukser med vidde og kæmpestore solbriller - sådan skulle man se ud i 1970'erne. Kvindernes hår skulle bølge og svirpe udad i store, bløde lokker, mens mændenes skulle være halvlangt og rodet.


jeg havde min søde mor med som model da jeg skulle lave min VO opgave. og hun har rigtig meget håt og rigtig tykt håt.. så selvfølgelig skulle hun have stort hår ligesom de havde i 70'erne. det endte med at jeg tog udgangspunkt i charlies angels, da de altid havde langt og stort hår..

her kan man også se alt hendes store krøllede hår. jeg valgte at give hende en mega fes sort cowboy jakke på der ligesom passede ind i mit lidt charlies angels look.

- jeg havde virelig svært ved at vælge hvad jeg skulle bruge for et årti. men det endte med 70'erne og er okay tilfreds med mit resultat.. har virkelig fundet ud af at det er vigtigt at have alle sine ting i orden og vælge et årti i god tid sådan så du virkelig kan sætte dig ind i det..

Likes

Comments

jeg har valgt at tage vores hylder/skillevæg i salonen.
Anvendelse: den bliver anvendt til at ligge håndklæder på, og til at lave en halv skillevæg fra frisør stolene og hen til vaskene.

Form: selve væggen er firkantet, men træet der ligge inde i væggen er rundt.

Ergonomi: der er ikke rigtig nogle form for ergonomi i og med det er en væg og det er et sted man kun henter håndklæder ikke et sted man står i længere tid.

Marialer: væggen er lavet af metal og en masse små træstubbe der er lagt ovenpå hinanden.

Farver: rundt om væggen er det gråt og selve træet har en bladning imellem brun, grøn & lys brun.

Kvalitet & Forarbejder: kvaliteten er god i og med det er solidt træ, vi har fået den lavet så jeg går ud fra at den er "håndlavet"

Teknologi: det er ingen teknologi.

Miljø og etik: det er blevet fremstillet etisk korrekt, det er ikke blevet brugt nogle former for børnearbejde. at lave selve væggen har kostet nogle træer. så godt for miljøret er det vel ikke.

konklusion: jeg syntes den er mega fed og forbruger venlig. det er god at have i vores salon da den passer perfect til vores look.

Likes

Comments