Vad köpte jag under mitt Köpstoppsår?

Så var det dags att rannsaka mig själv...Jag har ju haft ett köpstopp för makeup det här året dvs jag har inte fått köpa något nytt smink, framförallt inte ögonskuggspaletter.
Anledningen till mitt köpstopp var flera; jag tyckte jag hade allt smink jag behövde. Jag ville minska på mitt lager. Jag ville spara pengar. Hade jag inte satt stopp för min smink-shopping så hade jag helt klart överkonsumerat och det ville jag inte. Dessutom hade vissa produkter med stor sannolikhet blivit gamla och jag hade behövs slänga dem och det är jag alldeles för snål för!

Men trots att jag var väl motiverad och peppad för detta så fanns det ju frestelser. Jag älskar att titta på sminkvideor där man visar nytt smink. Så klart var det många produkter jag tyckte var fina och ytterligare några jag verkligen ville ha.

Jag skrev en lång lista på alla produkter jag först ville ha. Efter ett tag gick jag igenom min lista och såg vilka produkter jag verkligen köpt om jag inte haft ett köpstopp. Slutligen kände jag efter vad jag inte ville leva utan. Det blev tre produkter...som jag till slut köpte.

Som jag säger i videon; jag frågade mig själv om jag fick köpa dem och jag sa JA!

Jag räknade ihop hur mycket jag velat shoppa för (5112kr) och hur mycket jag köpte för till slut (1550kr). Mellanskillnaden (3562kr) stoppar jag ner i min flaska. Det kommer bli himla intressant att se hur mycket jag sparat under hela året!!!

Videon hittar ni på länk nedan!

Tycker du att jag misslyckades med mitt köpstopp när jag ändå köpte tre produkter? Eller tycker du att det var bra jobbat för att vara första året? Kommentera nedan! ⬇️

Här finns jag också;

🌟 Instagram: https://instagram.com/beauty4sensitiveskin_by_ninah?igshid=1233xytxsa0fy

🌟 Youtube; https://youtu.be/t0fUh_2WmbA

🌟 Min och dotterns kanal på Youtube: https://youtu.be/Mdt3dXNRfa0


Ha det fortsatt gott alla fina

Från sparsamma Carina😘💰💰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229