Till minne av Freja. Saknad i 2 år...

Det här är Freja! Eller, det var Freja. Vi var tvungna att ta bort henne idag för 2 år sedan, då hon var 11 år. Det var ett riktigt jobbigt beslut att ta men något människan måste kunna göra när hon har djur som blir gammal och sjuk.

Jag gav bort hundpåsar och mat och ben och sånt hon inte hunnit använda till ett par andra hundkompisar men hundburen och hundbädden sparade jag. Jag klarade inte av att göra mig av med dem på en gång. Buren sålde jag i vintras men Bia-bädden har jag fortfarande kvar. I förrådet.

Freja var en Engelsk Springer Spaniel och hon var så himla fin och snäll. Varje gång hon löpte blev hon skendräktig och gick och hämtade barnens leksaker och la i hundkorgen som valpar... Det var svårt att få ut henne på promenad för hon ville inte lämna sina "valpar" för länge.

Åh som jag hade velat ta valpar på henne! Hon hade blivit världens bästa hundmamma!

Freja var med oss på alla möjlig äventyr! Vi åkte båt, badade, gick sköna promenader, spårade, lekte kurragömma och hängde. Hon var den bästa att hänga med!

Att låta barn växa upp med djur är fantastiskt. Att få ha hund i familjen är underbart! En hund ger så mycket och blir lika glad om du varit borta 5 minuter som 5 timmar. En hund är alltid den allra bästa kompisen. Hon var min och Viktorias allra bästa vän.

Som livet ser ut nu så kan vi inte ha någon hund. Jag jobbar heltid och kan inte ensam ha huvudansvaret för en hund. Vi passar på att ha smådjur i bur nu ett tag och är glada över det.

Men sen någon gång i framtiden, om vi är två vuxna som vill dela på ansvaret som en hund innebär, så kommer jag glatt välkomna en ny familjemedlem igen! Jag älskar ju djur och särskilt hundar. Jag är en hundmänniska, och det fattas en hund i mitt liv!

Ha en skön och fridfull långfredag, alla fina

Från hundmänniskan Carina😘

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229